18-08-2016 BİSİKLET

Bisiklet Ekibinden Başkan Gümüş’e Ziyaret

Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği Başkanı ve NowWeMoveSınır Ötesi Bisiklet Turu Ulusal Koordinatörü Feridun Ekmekci ile beraberindeki sporcular 18 Ağustos – 17 Eylül 2016 tarihleri arasında Kopengah – Bratislava arasında yapılacak tur etkinliği öncesinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ettiler.

Bisiklet Ekibinden Başkan Gümüş’e Ziyaret

ENVERÇEVKO Başkanı Feridun Ekmekci, ziyarette Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneğive Ulusal MoveWeek Koordinatörlüğü tarafından düzenlenecek Kopengah – Bratislava sınır ötesi bisiklet turu etkinliği ile ilgili Başkan Gümüş’e bilgi verdi. Turun 8 ülke, 9 bisiklet yolu boyunca 2 Bin 520 kilometre olarak planlandığını aktaran Başkan Ekmekci, “5 kişiden oluşan takımımızın katılacağı etkinlik, Uluslararası Spor ve Kültür Birliği ISCA tarafından yürütülecek aynı zamanda AB komisyonu,Erasmus SPORT ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından desteklenecektir. Güzergâh üzerinde yerel, bölgesel, ulusal medya organları, TV kanalları, bölgelerin yerel yöneticileri ve belediye yetkilileri ile görüşmeler sağlanacaktır.Etkinlik ile tanıtıma fırsat oluşturma, farkındalık artışı, çevre dostu ulaşımı yaygınlaştırma, sürdürülebilir gelişme için ortaklık fırsatları oluşturulması hedeflemektedir” dedi.

 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise etkinliğin Menteşe’nin ve Türkiye’nin tanıtımına koyacağı katkının altını çizdi. Gümüş, “Sizler etkinlikte ülkemizin imajını ve modern yüzünü temsil edeceksiniz. Orada ülkemizin dışardan görüldüğü gibi olmadığını katılımcılara anlatacak, Menteşemizin de doğal, kültürel ve aydın yüzü hakkında bilgiler aktaracaksınız. Ekibimize başarılar diliyorum” diye konuştu. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BİSİKLET HABERLERİ
Çok Okunan Haberler