11-06-2016 SU SPORLARI

Dünya Birinciliğinde Bir Bodrumlu

2016 PWA Dünya Turu’nun ilk ayak yarışını kazanarak Dünya 1.'liği koltuğuna oturan Bodrumlu sörfçü Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Dünya Birinciliğinde Bir Bodrumlu

Lena Aylin Erdil, rüzgâr sörfü kadınlar slalom kategorisinde 2016 Dünya Kupası’nın ilk ayağı olan Ulsan’daki yarışın ilk iki serisinde rakiplerine üstünlük sağlayarak birinciliği elde etti. Son seride de zirvedeki yerini koruyan Rüzgârın Kızı, sezonun ilk ayağını lider olarak tamamladı. 

 

Güney Kore’nin Ulsan şehrinde gerçekleşen yarışın ilk etabını kazanan Lena Aylin Erdil, Başkan Kocadon'a çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Erdil, çok uzun zamandır bu yarışlar için çalıştığını, böyle bir birinciliği elde etmesinde hem bir Bodrumlu, hem de bir yönetici olarak Başkan Mehmet Kocadon’un çok destek verdiğini belirterek büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. 

 

Başkan Mehmet Kocadon da Lena Aylin Erdil’in başarılı bir sporcu olduğunu, daha önce kazandığı dünya ikinci ve üçüncülüğünün yanına dünya birinciliğini de eklediği için çok mutlu olduğunu belirterek yapılacak olan ikinci etap için başarılar diledi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SU SPORLARI HABERLERİ
Çok Okunan Haberler