18-05-2016 DANS

Halk Oyunları Kupalarını Toplayan Sporculardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Burdur’da yapılan Halk Oyunları Bölge Seçmeleri'nde kupaları toplayan Muğla Kulüpleri, Vali Amir Çiçek’i ziyaret etti.

Halk Oyunları Kupalarını Toplayan  Sporculardan Vali Çiçek’e Ziyaret

Ziyarete Halk Olyunları Muğla İl Temsilcisi Cem Kaytan, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Eğitmenler Akın Rüştü Fetvacı, sporcular ve velileri katıldı.

 

30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde Burdur’da düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Grup yarışmasında ilimizden katılan takımların tamamı derece elde ederken Mufad Minikler, Karya Çiçekleri ve Ortakent Yahşi Yıldızlar takımları guruplarında birinci oldu.

 

3-4-5 Haziran tarihlerinde Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan  Mufad Minikler, Karya Çiçekleri ve Ortakent Yahşi Yıldızlar takımları Vali Amir Çiçek’i ziyaret etti Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu'nda minik sporcularla bir araya gelen Vali Çiçek “Anadolu’da kültürel kimliğin bir parçası haline gelen halkoyunları geçmişle geleceği buluşturan en önemli kaynaklardan biridir. Kardeşlerimizin bu başarısı hepimizi gururlandırdı. Hepsini tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonasında da Başarılı olacaklarına inanıyorum. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

 

Sporcular aileleri ve antrenörleri ile bir süre sohbet eden Vali Çiçek, sporculara kitap hediye etti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER DANS HABERLERİ
Çok Okunan Haberler