10-09-2016 SATRANÇ

Hedefimiz 1. Lig!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Konya'da gerçekleşen finallerin sonucunda bir üst lige çıkarak Muğla'yı 2. Lig'de temsil eden tek kulüp olan Ortaca Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Güneş, kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hedefimiz 1. Lig!
Muğla'da Satrancın Zirvesinde Tek Kulüp ''Ortaca Belediyespor''

Geçtiğimiz Temmuz ayında Konya'da gerçekleşen finallerin sonucunda bir üst lige çıkarak Muğla'yı 2. Lig'de temsil eden tek kulüp olan Ortaca Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Güneş, kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin daima büyük olduğunun altın çizen Güneş, önümüzdeki sezonda hedeflerinin 1. Lig'e yükselmek olduğunu belirtti.

 

Satranç Antrenörü Hasan Güneş muhabirimize yaptığı açıklamada ''2. Lig'deki hedefimiz 1.Lig, hedefimizi büyük koyduk. Maliyetimiz çok az, yıllık maaliyetimiz bir futbolcu kadar. Profesyonel ligdeyiz ve bizim bütçemiz 20-25 bin lira... Eğer 1. Lig'e çıkarsak sporculara biner lira prim verebiliriz. Hatta bu yıl Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik'in altın ödülü bizleri çok motive etti. Altının yanı sıra kendi biriktirdiğim paramla 300 lira prim vermiştim, 500 lira paraları oldu, ilk kez para kazandılar ve mutlu oldular. Seneye bizi 1. Lig'de görebilirsiniz. Süper Lig haricinde diğer lig karşılaşmalarının tamamı Konya'da oluyor. Bir üst lige yükselme mücadeleri Temmuz ayında 8 gün boyunca sürüyor. Satranç Eğitim Merkezi'nde sürekli çalışıyoruz, bilgisayardan çalışıyoruz. Sporcularımız Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gerçekleşen turnuvalarda yarışmaya devam ediyor. Muğlayı ulusal ve uluslararası anlamda temsil ediyoruz'' ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SATRANÇ HABERLERİ
Çok Okunan Haberler