04-06-2016 BİSİKLET

Marmaris Bisiklet Derneği’nden Başkan Acar’a Ziyaret

Marmaris Bisiklet Derneği, Marmaris Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 2016 yılının prestij projelerinden biri olan sağlıklı yaşam bisiklet yolu için Belediye Başkanı Ali Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Marmaris Bisiklet Derneği’nden Başkan Acar’a Ziyaret

Başkanı Tolga Gök ve dernek üyelerine Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner eşlik etti. Tolga Gök ilk etabı tamamlanan Marmaris Bisiklet Yolu'nun Türkiye'nin en güzel ve gerçekten en aktif kullanılan bisiklet yollarından biri olduğunu belirtti. Yolun zamanla daha da aktif kullanılacağına dikkat çeken Gök, projenin Marmaris'in marka değerini arttıracağı düşüncesini aktardı.

 

Başkan Ali Acar da ziyaretçilerine dernek olarak verdikleri destek için teşekkür ederek, şunları söyledi "Projeyle ilgili tabiki ilk etapta bazı tereddütler ortaya çıktı. Ama Marmaris yaşayanları yola sahip çıktı. Şu ana kadar düşündüğümüzden daha az ihlal oluyor. Bölge yaşayanları ve esnaf da zamanla bisiklet yoluna alışacak. Geçen yıllarda yolun sağ tarafında gördüğümüz araç parkları bu yıl yapılmıyor. Dolayısıyla yol, bazı vatandaşlarımızın düşüncesinin aksine genişledi" dedi. Yolun neden deniz kenarına yapılmadığına da değinen Ali Acar, amaçlarının bisiklet kullanıcılarının şehrin içinden ulaşmak istedikleri noktaya doğrudan konforlu ve rahat bir şekilde ulaşmaları olduğunu söyledi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BİSİKLET HABERLERİ
Çok Okunan Haberler