19-05-2016 YÜZME

Marmaris'te ''Aquamaster'' Heyecanı Başlıyor

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları rekor katılımla 18-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris'te gerçekleşiyor.

Marmaris'te ''Aquamaster'' Heyecanı Başlıyor

Şampiyona ile birlikte son bir yıl içerisinde Marmaris'te gerçekleştirilen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyona'larına katılan sporcuların sayısı 2.300'e ulaştı. 

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının da kutlanacağı Şampiyonanın açılış töreni 19 Mayıs 2016 günü saat 14.30'da Marmaris Kapalı Yüzme Havuzunda Muğla Valisi Amir Çiçek'in katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

Şampiyona ile ilgili görüşlerini paylaşan Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel konuyla ilgili şunları kaydetti;
"Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Türkiye Yüzme Federasyonu ile koordinasyon ve işbirliği içerisinde düzenlenen Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Uluslararası Martı Hotel Açık Su Yüzme Maratonu gibi iki farklı Şampiyonanın birbiri ardı sıra gerçekleştirildiği bir Şampiyonalar bütünüdür. Bu yönüyle de FINA Dünya Yüzme birliğinin düzenlediği Dünya Yüzme Şampiyonaları dışında gerçekleştirilen Dünyada tek ve benzeri olmayan bir organizasyondur. Böyle bir organizasyona Marmaris'imizin ev sahipliği yapmasından dolayı da gurur duyuyoruz. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası ülkemizin en prestijli Şampiyonalarının başında gelmektedir. Devlet, STK'lar ve özel sektör birlikteliğinin önemli bir yansıması olan Şampiyonaya verilen desteğin artmasıyla önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kitlelerin ülkemize, Marmaris'imize gelmeleri sağlanacaktır. Bu itibarla tüm kuruluşların ve siz değerli medyamızın bu güzel projemize sahip çıkmanızı özellikle rica ediyoruz. Ülkemizin gerçekten buna ihtiyacı var. 

 

18-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris'imize gelecek sporcumuza ve sporcu ailelerine şimdiden başarılar diliyor, bu güzel beldemizden mutlu anılarla ayrılmalarını temenni ediyor, Yeşil Marmaris'imizin turkuaz sularında keyifle kulaç atmalarını diliyoruz. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonalarına katkıda bulunarak vizyonumuzu paylaşan destekçilerimize, Türkiye Yüzme Federasyonuna ve tüm kişi ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız."

 

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ahmet Bozdoğan ise "Türkiye Yüzme Federasyonu olarak Aquamasters yönetimi ile hayata geçirdiğimiz Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonaları her geçen gün gelişiyor ve büyüyor,bundan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde birlikte çok daha güzel projelere imza atacağımızı buradan müjdeleyebilirim. Türkiye Yüzme Federasyonu olarak, Aquamasters'ı sadece bir Şampiyonalar bütünü olarak görmüyor, yüzme sporunun her yaşta yapılabileceği konusundaki başarılı çalışmalarından dolayı önemli bir misyon üstlenerek, master yüzme branşına renk getirdiğine inanıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Adam Walker'da katılıyor;

Dünyaca ünlü İngiliz açık su yüzücüsü Adam Walker'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek Şampiyona kapsamında 19 Mayıs akşamı Martı La Perla Otelde İngiliz Pop Şarkıcısı Gemma Clark'ta özel bir konser verecek.

 
 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER YÜZME HABERLERİ
Çok Okunan Haberler