02-06-2016 YÜZME

Marmaris'te ''Aquamaster'' Heyecanı

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2015 - 2016 yılı Master Yüzme Faaliyet programı içerisinde yer alan ''Uluslararası ARENA Aquamasters Yüzme Şampiyonası'' 18 - 22 Mayıs 2016 tarihlerinde Marmaris'te gerçekleştirilecek.

Marmaris'te ''Aquamaster'' Heyecanı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi önemli ve anlamlı bir günü de içine alan 5 günlük şampiyona sürecinde; 18 - 21 Mayıs 2016 tarihlerinde 400 mt Karışık ve 1500 mt serbest stilleri eklenmiş yeni formatıyla Uluslararası Audi Aquamasters Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası, 22 Mayıs 2016 tarihinde ise Uluslararası Aquamasters Martı Otel Açık Su Yüzme Şampiyonası gerçekleştirilecek.

 

Yaşamları boyunca, sporcu, teknik adam, yönetici olarak yüzme sporunun her kademesinde görev almış, yüzme sporuna çok değerli hizmetler vermiş iki Master Yüzücü de Marmaris'te olacak. Uluslararası Audi Aquamasters Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası değerli sporcu Behçet Kurtiç adına, Uluslararası Aquamasters Martı Resort Açık Su Yüzme Şampiyonasını ise değerli sporcu Tuncay Şenyüz adına gerçekleştirecek. Ayrıca her iki sporcuya da yaşam boyu başarı plaketi verilecek.
 

Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları ile ilgili ayrıntılı bilgiler www.aquamasters.org web adresinden ve Aquamasters Spor Organizasyon facebook hesabından edinilebilir.
''Ortak noktamız; suya olan sevgimiz…'' adı verilen, yüzme sporunu geniş kitlelere sevdirmeyi amaçlayan tanıtım filmi aşağıdaki linkten izlenebilir.

 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER YÜZME HABERLERİ
Çok Okunan Haberler