22-04-2016 JUDO

Milas Kaymakamı Gürel Genç Judocuyu Kabul Etti

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Burdur’da yapılan MEB Küçükler Kategorisi Judo turnuvasına katılarak 3. Olan Rüveyda Ebrar Aktaş’ı makamında kabul ederek tebrik etti.

Milas Kaymakamı Gürel Genç Judocuyu Kabul Etti

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak açılan ve eğitmenliğini Yeliz Çatak'ın yaptığı Judo kurslarına katılan Rüveyda Ebrar Aktaş, Burdur ilinde yapılan Küçükler turnuvasında 3. olma başarısını gösterdi. Genç sporcu elde ettiği başarıyla 7-8 Mayıs tarihlerinde Niğde'de yapılacak olan final maçlarına gitmeye hak kazandı. İlk kez katıldığı bir turnuvadan dereceyle dönen genç sporcu gelecek için umut vaat etti. 

 

 

Aktaş, elde ettiği başarının ardından Milas Kaymakamı Fuat Gürel tarafından makamında kabul edildi. Genç sporcunun Kaymakam Gürel’in makamında gerçekleşen ziyaretinde annesi Hatice Aktaş, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Judo Antrenörü Yeliz Çatak ve Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu da yalnız bırakmadı. 
Milas’ta Judo sporunun olmasının mutluluk verici olduğunu ve elde edilen başarının kendisini bir kat daha fazla memnun ettiğini ifade eden Milas Kaymakamı Fuat Gürel; genç sporcuyu tebrik ederek bir süre sohbet ederken çeşitli hediyeler de takdim etti. 

 

Ziyarette genç sporcuyu yalnız bırakmayan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’da elde edilen başarıdan dolayı Rüveyda Ebrar Aktaş’ı tebrik ederek final maçlarında başarı dileklerini iletti. 

 

Ziyarete katılan Milas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu da genç sporcuyu tebrik ederek; “Rüvayda’nın babası müdürlüğümüz personeli ve şuanda terörle mücadele kapsamında yapılan görevlendirmeyle doğu bölgesinde hizmetini sürdürüyor. Bizde Rüveyda’yı bu nedenle yalnız bırakmak istemedik. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum” dedi. 
Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 

 




Etiketler : judo milas
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER JUDO HABERLERİ
Çok Okunan Haberler