24-06-2016 FUTBOL

Muğlaspor'da Dört İmza Birden

3. Ligin yeni ekibi Muğlaspor geçtiğimiz yılın şampiyon kadrosunda yer alan ve kulüp alt yapısından yetişen Süleyman Çelik, Ramazan Bulut ve Erol Aydın ile yine kulüp alt yapısından yetişen Fatih Çelebi ile anlaşma imzaladı.

Muğlaspor'da Dört İmza Birden

3. Ligin yeni ekibi Muğlaspor geçtiğimiz yılın şampiyon kadrosunda yer alan ve kulüp alt yapısından yetişen Süleyman Çelik, Ramazan Bulut ve Erol Aydın ile yine kulüp alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de Ortaca Belediyespor forması giyen Fatih Çelebi ile profesyonel sözleşme imzaladı.

 

Muğlaspor’un yuvaları olduğunu ifade eden ve yeniden yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten genç futbolcular, kulübün başarısı için çalışacaklarını açıkladılar. Muğlaspor’un Türk futboluna çok sayıda yıldız ismi armağan ettiğini vurgulayan Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Profesyonel sözleşme yaptığımız dört oyuncumuz da kulübümüzün alt yapısında yetişmiş başarılı futbolcular. Kulübümüze daha çok uzun yıllar hizmet edeceklerine inancımız tam. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler tamamlandıkça transferlerimizi basın ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler