30-08-2016 ÖZEL MESAJLAR

Muğlaspor'dan 30 Ağustos Mesajı

Muğlaspor Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, ''30 Ağustos Zafer Bayramı'' mesajı yayınladı.

Muğlaspor'dan 30 Ağustos Mesajı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

 

30 Ağustos’un Türkiye’nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir...

 

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 94. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

 

30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece olmaz denilenleri başardığımızın bir göstergesidir. Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız.

 

30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.

 

Zafer elbette başaracağım diyenin ve başaracağına inananlarındır. Bu güzel memleketimizde zaferi hak eden Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

MUĞLASPOR YÖNETİM KURULU ADINA
KULÜP BAŞKANI HALUK BEYİMOĞLU




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ÖZEL MESAJLAR HABERLERİ
Çok Okunan Haberler