04-04-2016 OKÇULUK

Okçulukta Muğla Gençlik Spor Kulübü Altın Madalya ile Döndü

Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Okçulukta Muğla Gençlik Spor Kulübü Altın Madalya ile Döndü

Bu sene 7.si yapılan ve Antalya 100. Yıl Okçuluk tesislerinde düzenlenen yarışmada rekor katılım gerçekleşti.  42 il 80 kulübümüzden toplam 652 sporcunun katıldığı yarışmada İngiltere, Fransa, Hollanda gibi toplamda 11 yabancı ülkeden de katılım oldu. 

 

Muğla'yı Muğla Gençlik Spor Kulübü'nün temsil ettiği şampiyanaya katılan milli sporcularımız Dünya ve Avrupa şampiyonu Yeşim Bostan, geçen yıl bu turnuvanın bireysel şampiyonu Vildan Şenocak ve diğer milli gururumuz Ayşe Salgın'dan oluşan ''Makaralı Yay Büyük Kadın Takımımız'' ön elemede Gelibolu Yarımada Spor Kulübü'nü, yarı finalde İstanbul Okçuluk Vakfı Spor Kulübü'nü ve finalde de İstanbul Demka Spor Kulübü'nü açık ara fark ile yenerek şampiyon oldular.

 

Şampiyona sonrası kupa ve madalyalarını milli sporcularımız Bulgaristan'da  yapılacak olan ''Avrupa Büyükler Okçuluk Şampiyonası için Antalya'da kampa girdiler. Şampiyona sonrasında Antrenör Tahir Karataş ''Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek sporcularımıza başarılar diliyoruz.11 ülke 670 sporcunun katılımı ile gerçekleşen bu şampiyonadan alnımızın akı ile çıktık. Geçen sene ikinci olduğumuz turnuvanın rövanşını aldık. Mutluyuz Muğlamıza hayırlı olsun.'' dedi




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER OKÇULUK HABERLERİ
Çok Okunan Haberler