10-05-2016 EKSTREM

Ören Hafta Sonunu Dolu Dolu Yaşadı

Milas’ın önemli turizm merkezlerinden biri olan Ören mahallesinde hafta sonu şenlik havasında geçti.

Ören Hafta Sonunu Dolu Dolu Yaşadı
Ören Doğa Sporları Derneği tarafından Milas Belediyesinin katkı ve desteği ile bu sene 3. sü düzenlenen yamaç paraşütü şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Uludağ ,Eskişehir gibi birçok Üniversitenin yanı sıra Nilüfer Belediyesi Havacılık topluluklarının da katıldığı Yamaç Paraşütü şenlikleri ilgiyle izlendi.Şenliklere yurt içi ve yurt dışından 300 den fazla profesyonel paraşütçünün yanı sıra bir çok da paraşüt sever amatör sporcu katıldı.
 
 
ÖRDOST Başkanı Mehmet Yılmaz ve Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in açılış konuşmasının ardından başlayan etkinliğe katılım oldukça fazla oldu.Açılış konuşmasının ardından Milas Kaymakamı Fuat Gürel  eğitmenler eşliğinde yamaç paraşütü ile atladı.Yamaç Paraşütü,Bungee Jumping gibi bir çok etkinliğin yer aldığı festivalde katılımcılar gönüllerince eğlendiler.Festivalin ilk günkü akşam programında ise What A Band grubunun verdiği konserde paraşüt severler ve sporcular gönüllerince eğlendiler.
 
 
 
 
Festivalin ikinci gününde ilgi yoğundu.Havanın güzel olmasını fırsat bilen tatilciler Ören’e akın etti.
Profesyonel paraşütçülerin havada yaptıkları gösteriler izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.Festival alanında bir çok okul ve dernek yararına kermes düzenlendi.Düzenlenen kermeste bilet alıp çekilişe katılanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Festivale katılan paraşüt derneklerini ve stantları dolaşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Annelerin anneler gününü kutladı. Festival alanında kısa bir konuşma yapan Başkan Tokat  Tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutlayarak Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılan tüm havacılık kulüplerine teşekkür etti.
 
 
Tokat sözlerine şöyle devam etti : “Bugün böylesine güzel bir ortamda sizlerle olmak çok güzel. Özellikle Paraşüt sporu ile  ilgili Ören’e olan ilginin artması bizleri son derece memnun ediyor.ÖRDOST’u kutluyorum çok güzel bir organizasyona imza attılar.Yurtiçi ve yurt dışından gelen bir çok misafirimiz ile bayram havası içerisinde festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda Hem ÖRDOST  hem de diğer derneklerimiz ile birlikte Ören’in doğa sporları alanında Ulusal ve Uluslar arasında daha fazla tanıtılması için el ele vererek daha büyük organizasyonlar yapacağız.Bu festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor tüm misafirlerimize iyi eğlenceler diliyorum”dedi. 
Festival tüm katılan Havacılık kulüplerinin peş peşe atlayarak yaptıkları gözteriler ile son buldu.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKSTREM HABERLERİ
Çok Okunan Haberler