15-09-2016

BAYRAM HEDİYESİ BEKLİYORUZ!

 Bugün, Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor gruplarındaki ilk maçlarına çıkacaklar. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde aldığı altın değerinde 1 puandan sonra bayramın dördüncü gününde diğer temsilcilerimizden de yüzümüzü güldürmelerini bekliyoruz.

 

 Moral için 3 puan şart!

 

 Bu sezona kabus gibi başlayan temsilcimiz Fenerbahçe için Zorya Luhansk maçı adeta yeniden diriliş maçı olacak! Taraftar, Dick Advocaat ve öğrencilerinden 3 puan bekliyor. Şüphesiz Advocaat da bu maçta takıma iyi bir futbol oynatarak, taraftara “Merak etmeyin! kontrol bende.” mesajını vermek istiyordur. Gol yollarında şüphesiz Sow, taraftara bayram hediyesi verecektir. Teknik Direktör Advocaat’ın bugün iyi bir oyun oynatarak diriliş ateşini başlatmasını bekliyoruz… Başarılar Fenerbahçe!

 

Selçuklu’nun başkentine galibiyet yakışır!

 

 Atiker Konyaspor, Aykut Hoca ile tarihinde ki en büyük başarıyı yakaladı ve Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Konya Avrupa Ligi’ni hak eden bir şehir. Taraftar coşkulu, stadyum güzel, futbolu iliklerine kadar yaşayan bir şehir… Bugün Türk futboluna bela olan Shaktar Donetsk’e kara bir bulut gibi çökme günü… Aykut Hoca’nın Avrupa Ligi deneyimi şüphesiz Konyaspor’a katkı sağlayacaktır. Savunma futbolunun Shaktar karşısında sonuç getireceğine inanıyorum. Başarılar Konyaspor!

 

 Bükreş’e başkentte Osmanlı tokatı gerek!

 

 Mustafa Reşit Akçay hoca ve ekibi çok güzel bir kumaş tutturarak göz dolduran  futbolunu başkentlilere izletmeyi başardılar. Takım, Avrupa Ligi Gruplarına kalmak için 3 ön eleme maçı oynadı ve tırnaklarıyla kazıyarak gruplara kaldı. Avrupa kupalarının tıpkı Konyaspor gibi tecrübesiz takımlarından olan Osmanlıspor, gruplarda beklenmedik bir başarı yakalayabilir. Osmanlının oynadığı futbol, rakiplerine bela olacaktır. Başkent, tıpkı Konya gibi futbola aç ve Osmanlıspor’un güzel futbolu taraftarı heyecanlandırıyor. Bakalım Steaua Bucarest maçında Osmanlı bize bayram hediyesi verebilecek mi? Başarılar Osmanlıspor!  

 




Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler