12-10-2016

BODRUMSPOR’DA HAYAT GÜZEL GİDİYOR

 Önceki yazılarımda Bodrumspor’a hiç yer vermemiştim. Bu yazımda Bodrumspor’u analiz etmeye çalışacağım. Bodrumspor’un 3. Lig 2. Grup’taki performansı dikkat çekiyor. Bodrumspor, ligin 6. haftasında Kırıkhanspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 12 puanla zirveyi bu hafta evinde oynayacağı Düzcespor ile paylaştı. Muğla kulüpleri içerisinde bu sezonun en başarılı kulübü olarak yoluna devam eden Bodrumspor’da keyiflerin yerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

 Öncelikle 6. haftada oynanan maç hakkında sizlere kısaca bilgi verip ondan sonra Bodrumspor’un genel bir değerlendirmesini yapmak istiyorum. Geçen haftayı Hatay deplasmanında geçiren Muğla ekibi, Kırıkhanspor’u savunmacı Enes Subaşı’nın golüyle devirdi. İlk yarıyı deplasmanda oynamasına rağmen üstün geçiren Bodrumspor, ligin en iyi savunma yapan takımlarından olduğunu bu maçta ispatladı. Bodrumspor’un ilk yarıdaki bariz üstünlüğü ikinci yarıda gerçekleşmedi fakat rakibiyle başa baş mücadele etmesini de bildi. Kırıkhanspor, puan olarak üstün çıktığı Bodrumspor’a mağlup oldu ve rakibinin gerisinde kaldı. Bodrumspor, Hatay’dan kopardığı üç puanın avantajıyla lider Düzcespor’u bu hafta evinde ağırlayacak ve şampiyonluk yolunda önemli bir maça çıkacak.

 

 Mümin’e çok görev düşüyor

 

 Bodrumspor taraftarı tecrübeli golcü Mümin Aysever’den çok şey bekliyor. Bu sezon 6 haftada rakip fileleri 3 sefer havalandıran Mümin, Bodrumspor’un 6 haftalık başarılı yolculuğunda en çok gol atan ismi durumunda. Bu hafta evinde Düzcespor ile liderlik mücadelesi verecek olan Bodrumspor’un en önemli silahi şüphesiz Mümin Aysever. Gol bölgesinde Mümin’e çok iş düşse de bu sezon Bodrumspor takım oyununu iyi oynuyor. İyi savunma yapıyor. Muğla ekiplerinin içerisinde takım uyumunu en iyi yakalayan kulüp olan Bodrumspor, bu sezon Muğlalıları sevindirecek gibi duruyor. Necati Hoca, Bodrumspor’a şampiyonluk sevincinin yaşatırsa şaşırmayın çünkü benim için sürpriz olmaz! Genç forvet Harun da gol yollarında Mümin’e destek verecek gibi duruyor. Seyircisi önünde Bodrumspor, Düzce’yi devirirse işte o zaman gerçekten “AŞK BODRUM’DA YAŞANACAK!”.

 

 Başarılar Bodrumspor!!!       

  




Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler