26-11-2016

ZİRVEYE OTURMA ZAMANI!

 Bodrumspor, 3. Lig 2. Grupta 13. haftada talihsiz bir şekilde yenilgi aldı ve Bodrum’a buruk döndü. Şampiyonluk yolunda mücadele eden her takımın başına yol kazaları gelir. Bu yenilgiye ‘nazar’ diyelim.

 

 Zirveye pençeyi atmak için büyük fırsat!

 

 Ligin 14. haftasında kendi evinde Manisa ekibini ağırlayacak olan Muğla temsilcisi, kendi evinde galibiyet alırsa rakiplerine göz dağı vermiş olacak ve şampiyonluk yarışında Manisa ekibine büyük darbe vurmuş olacak.

 

 Her iki takım da kötü maçlarında bile dirençli oyunlarını bu haftaya kadar kaybetmediler. Rakibin hocası tecrübeli Levent Eriş. Hoca mutlaka Bodrumspor’a karşı önlemini almıştır. Bodrumspor’u durdurmak içinde yapacağı en önemli hamle Mümin’i markaja almak olacaktır. Mümin tehlikesini savuşturarak gol bulmanın peşine düşecektir. Eğer golü de bulurlarsa savunmaya çekilerek skorun üstüne yatmaya çalışacaktır. Bunun için Necati Hoca’nın savunmayı uyarması gerekiyor. Bodrumspor, ligin en az gol yiyen ekiplerinden. Aynı şekilde Manisa ekibi de gol yemiyor. Bu maçtan çok fazla gol beklemiyorum fakat sıkı markaj altına alınacak Mümin bu maçta da golle buluşursa hiç şaşırmam!

 

 Takım oyunu üç puanı getirir

 

 Bodrumspor’da Mümin Aysever faktörü olsa da, Bodrumspor ligin ilk haftasından bu yana takım ruhundan hiç kopmadan oynuyor. Puan kaybedilen haftalarda bile takım oyunundan hiç ödün vermeden mücadelelerini sürdürüyorlar. Maçın Bodrum’da oynanması da bu maç için büyük avantaj. Rakip özellikle Mümin’e önlem alacak. Gol yollarında Mümin’e önlem alınması genç Harun ve tecrübeli Tufan Zahid Arslan için fırsat olabilir. Ben Necati Hoca’nın Harun’a şans vermesi halinde Manisa kilidini açacağına inanıyorum. Orta saha oyuncularınında mücadeleci olması Bodrumspor’da forvet hattının işini kolaylaştırıyor. Bodrumspor, ortasahayı kazanır ve isabetli paslarla rakip kaleye sokulursa gol ve gollerle buluşacaktır. Harun ve Tufan’ın da fırsatları iyi değerlendirmesi gerekiyor…

 

 Başarılar Bodrumspor…

                                                                        Doğan Burak Tunlu    




Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler