07-06-2017 Eren Karataşoğlu

"Sokakta çocuk gerçekten küfür etmeyi öğrenir ama sokakta anneye kız kardeşe küfür edilmeyeceğini de öğrenir. Sokaktaki çizgi o kadar ince bir çizgidir." 

 

Bu sözlerin sahibi Arda Turan. Hülya Avşar'ın TV8 ekranında yayınlanan programında söylediği sözler. Hülya Avşar çocukluğunu soruyor, Arda anlatıyor. Bayrampaşa'daki geçirdiği çocukluğu, sokak aralarında yaptığı maçları, yaşadığı imkansızlıkları vs..vs.. 

 

Şimdi Arda Turan ile Bilal Meşe arasında yaşanan olayda belki haksız taraf Bilal Meşe ama Arda'nın bu yaptıkları onu haklıyken haksız konuma sokuyor. Arda'nın yazının başında okuduğunuz çocukların küfür etmesi ile ilgili söylediklerini bir kez daha düşündüğümüzde hatalı tarafın sorgusuz Arda olduğu ortaya çıkıyor. 

 

Arda'nın Bayrampaşa'da yaşadığı çocukluğuna göre Bilal Meşe'nin yaşına hürmeten arayıp uygun bir dille durumu konuşarak anlatması daha mantıklı olurdu. 

 

Arda yıllarca milli takım forması giydi defalarca asist ve gole imza attı. Bu yaptığı yanlış sonucunda sosyal medyada yediği linç onun moralinin dibe düşmesine neden olacak ve belki ülkede ki birçok insanın antipatisini kazanacak. 

 

Attığı gol sonrası milli takım formasını bırakmasını istediğimiz Arda Turan, kendinden yaşça büyük bir insana küfür ve hakaret etmesi sonucu formayı bıraktı. Bu yaptığı hareket Arda'ya yakışmadı. Galiba sözün bittiği yer dedikleri şey tam olarak burası oluyor. Avrupa kariyerinde başarılar...

 

Elveda Arda...

 

Not: Yazının ilk paragrafındaki sözlere çeşitli video portallarından ulaşabilirsiniz. Programın tamamına TV8 resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. 




Eren Karataşoğlu Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler