18-03-2016 BOKS

Vali Çiçek, Kick Boks Şampiyonası’nı İzledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Marmaris ilçesinde 17-20 Mart tarihleri arasında düzenlenen, 68 üniversiteden 700’den fazla sporcu, antrenör ve idarecinin yer aldığı Üniversiteler Arası Kick Boks Şampiyonası’nı izledi.

 Vali Çiçek, Kick Boks Şampiyonası’nı İzledi

Müsabakayı Vali Çiçek’in yanı sıra Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar izledi.

Yaptığı konuşmada spor turizmini canlandırmayı hedeflediklerini dile getiren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, “Müdürlük olarak, ‘4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon’ sloganı ile bir yandan cumhuriyet tarihinin en büyük tesisleşme hamlesini sürdürürken bir yandan da ulusal ve uluslararası bir çok organizasyona  ev sahipliği yaparak ilimizin yaz turizminin göz bebeği ilçelerinde kış ve bahar aylarında da spor turizminin canlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Marmaris’te düzenlenen Üniversiteler Arası Kick Boks Şampiyonası’nın federasyon için çok önemli olduğunu vurgulayan Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, “68 üniversite, yaklaşık 600 sporcu, idarecilerimiz ve sporu seven insanlarımız burada bir araya geldiği için bu şampiyona bizim için çok önemli. Amacımız Türk gençliğine en iyi şekilde hizmet etmek ve gençliğimizi sporla tanıştırmaktır” diye konuştu.

Şampiyonaya katılanların Marmaris’te güzel bir iz bırakacağına inandığını söyleyen Vali Çiçek, “Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde yer alan güzel ilimiz Muğla’nın güzel ilçesi Marmaris’te sizi ağırlamaktan çok mutluyuz. Kardeşlik, dayanışma, birlik, beraberlik ve milli duygularımızı pekiştirecek duygulara ev sahipliği yaptığımız için çok şanslıyız. Elde ettiğiniz başarının yanında milli birlik, dayanışma, kardeşlik, hoşgörü duyguları ile spor yapmanın daha iyi olacağı düşüncesini üniversitelere taşıyacağınıza inanıyorum. Bu tür müsabakaların en önemli tarafı dayanışmayı sağlamasıdır. Bu şampiyonadan Türkiye değil dünya şampiyonlarının yetişeceğine inanıyorum. Bayrağımızı uluslararası müsabakalarda dalgalandırırsanız sporcu olarak ülkemiz için en iyisini yapmış olursunuz” ifadelerini kullandı.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOKS HABERLERİ
Çok Okunan Haberler