30-08-2016 HENTBOL

''1. Lig'de Kalıcı Olmak İstiyoruz''

Hentbol Erkekler 1. Lig temsilcimiz Köyceğiz Belediyespor'un Takım Kaptanı Behçet Çimen ve As Başkan Nadi Pirci yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

''1. Lig'de Kalıcı Olmak İstiyoruz''

 

Bu sezon Erkekler Hentbol 1. Ligi'nde ilimizi temsil edecek olan Köyceğiz Belediyespor Takım Kaptanı Behçe Çimen, bu sezon öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu söyleyerek, ''Lig maçlarımızı Ortaca ve Muğla’da oynayacağız. 24 Eylül’de lig başlayacak, ilk maçımızda Ankara deplasmanına gideceğiz. Grubumuzda 14 takım var ve hepsi bütçe olarak bizden iyi durumda ki kulüpler, küçük bütçe ile kurulmuş takım olarak önceliğimiz 1. Lig’de kalıcı olabilmek’' İfadelerini kullandı.

 

Köyceğiz Belediyespor As Başkanı Nadi Pirci ise sporseverlerden destek beklediklerini vurgulayarak ''Sporseverlerin ve iş adamlarının desteklerini  bekliyoruz. Muğla Ormanspor’a yapılan desteğin yarısı bize yapılsa yeter. Hentbol’da Muğla’yı Erkekler  1. Ligi’nde temsil eden bir kulüp olarak desteğe daima ihtiyacımız var. Kupa ve lig maçlarımızda sporsever halkımızı Ortaca Kapalı Spor Salonu’na  desteğe çağırıyoruz’’ dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER HENTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler