01-08-2016 GENÇLİK VE SPOR

Atıkları Götürdüler, Topu Kaptılar

Menteşe Belediyesi’nin çocukların geri dönüşüme olan ilgisini arttırmayı hedeflemek için düzenlediği ödüllü atık toplama yarışması sona erdi.

Atıkları Götürdüler, Topu Kaptılar

Haziran ayında başlayan ve yoğun ilgi gören kampanya kapsamında 230 adet büyük poşet ambalaj atığı, 7 Bin 500 adet pil ve 40 litre atık yağ toplanırken, 500 adet topta sahiplerini buldu. Çocukların kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kampanya ile çocukların her atığın çöp olmadığını öğrendiklerini belirterek, “Atığı getir, hediyeyi götür kampanyamız ile çocuklarımıza temiz toplum ve temiz çevre bilinci aşılandı. Kampanya kapsamında atık toplayan çocuklarımıza 500 adet basketbol, voleybol ve futbol topu hediye edildi.

 

Top hediye etmekteki amacımız çocuklarımızın özellikle yaz dönemini bilgisayar başında veya kapalı alanlarda değil, parklarda ve açık alanlarda bir arada spor yaparak, oyunlar oynayarak, sosyalleşerek geçirmelerini sağlamaktı. Çocuklarımıza ve ebeveynlerine kampanyamıza göstermiş oldukları ilgide dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımız için sosyal projeler üretmeye devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENÇLİK VE SPOR HABERLERİ
Çok Okunan Haberler