20-08-2016 FUTBOL

Barça, Arda ile Coştu

Geçen sezon etkisiz olmakla eleştirilen Arda Turan, yeni sezona bomba gibi girerek İspanyollar'ı bir kez daha utandırdı. Real Betis ile oynanan sezonun ilk maçında perdeyi açan 29 yaşındaki futbolcu, oynadığı futbolla alkış aldı.

Barça, Arda ile Coştu

Barcelona, sezonun ilk lig maçını evinde Real Betis’e karşı oynadı. Camp Nou’da oynanan karşılaşmayı Barcelona 6-2 kazandı. Milli futbolcumuz Arda Turan, bu maçta ilk 11’de başlayarak 90 dakika sahada kaldı ve bir gole imza attı.

Maçın 6. dakikasında, Jordi Alba ile gelişen sol kanat akınında İspanyol futbolcu Arda Turan’a güzel bir pas çıkardı. Arda sağ ayağının dışı ile şık bir dokunuş yaparak takımının ilk golünü kaydetti.

Rio Olimpiyatları’nda boy gösteren Neymar’ın yokluğunda hücuma çok büyük katkı veren 29 yaşındaki futbolcu, Sevilla ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde iki gol birden kaydetmişti. Yıldız futbolcu gol silsilesini lige de taşıyarak iyi bir sezon geçireceğinin işaretini verdi.

Katalan ekibinin diğer gollerini Lionel Messi (2) ve Luis Suarez (3) kaydetti. Barcelona sezonun ilk 3 puanını aldı.

İspanya La Liga’nın 2. haftasında Barcelona, Athletic Bilbao deplasmanına gidecek. Betis ise evinde Emre Çolak’ın forma giydiği Deportivo’yu konuk edecek.


Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler