05-05-2016 VOLEYBOL

Başkan Otgöz, Seydikemerli voleybolculara şans diledi

Manisa’da düzenlenecek bölge elemelerinde Muğla’yı temsil edecek olan il şampiyonu Seydikemer Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımını, Başkan Yakup Otgöz yolcu etti.

Başkan Otgöz, Seydikemerli voleybolculara şans diledi

Seydikemer Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Muğla Şampiyonu oldu ve Muğla’yı bölge elemelerinde temsil etme hakkı elde etti. 5, 6, 7, 8 Mayıs tarihlerinde Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde düzenlenecek bölge elemeleri öncesi kazandıkları kupayla birlikte Başkan Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret eden kulüp yönetimi ve voleybolculara Başkan Yakup Otgöz başarı dileklerinde bulundu. 

 

Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turhan ve Mustafa Karakuş’un da hazır bulunduğu ziyarete Kulüp Başkanı Süleyman Abalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ersoy İler, Hasan Köymen, Zeki Erten ve Kasım Gürbüz ile voleybolcular; Erkan Doğan, Mehmet Dede, Aziz Yığ, Hakan Büyükpabuşçu, Burhan Taşçı, Furkan Şahin, Mert Nazlı, Barış Demirci, Ahmet Gök, Hüseyin Alperen Pınar, Durmuş Çaulak, Kerem Bölük ve Serdar Öksüzoğlu katıldı. 

13 kişilik voleybol kafilesinden 10 Seydikemerli, 1 Fethiye ve 2 de Muğlalı bulunduğunu kaydeden Başkan Süleyman Abalı, amaçlarının Seydikemer gençliğinin sporla daha fazla iç içe olmalarını sağlamak olduğunu ifade etti ve Başkan Yakup Otgöz’e spora ve sporculara verdiği katkılar dolayısıyla teşekkür etti. 

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Yakup Otgöz ise sporculara ve yönetime başarı dileklerinde bulundu, desteğinin her zaman süreceğine vurgu yaptı. Aydın, İzmir, Çanakkale, Muğla ve Manisa olmak üzere 5 takımlı Manisa Bölgesi maçlarında, 4 günde 4 karşılaşmaya çıkacak olan Seydikemer Belediyespor grubunu birinci tamamlaması durumunda Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER VOLEYBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler