07-03-2016 FUTBOL

Bodrumsporlu futbolculardan örnek davranış

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un futbolcuları ve antrenörleri, Bodrum Belediyesi’nin Torba’daki Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Bodrumsporlu futbolculardan örnek davranış

  Geçtiğimiz aylarda yenileme çalışmaları tamamlanan Bodrum Belediyesi Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi’ni ziyaret eden Bodrumsporlu sporcular, köpekleri elleriyle besledi. Bakım altındaki köpekler için ayrıca mama da getirerek görevlilerden bakım merkezi hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonunda sporcular, yavru bir köpeği de sahiplenerek ona takım olarak bakmaya karar verdi.

 

  Bir canlıya sahip çıkmış olmanın verdiği mutlulukla duygu ve düşüncelerini ifade eden B.B.Bodrumspor’un antrenörlerinden Sadi Çeri, “Bakım merkezi yetkilileri, sağ olsunlar, bizleri çok iyi karşıladılar. Futbolcularımıza gösterdikleri ilgiden ve duyarlılıklarından  dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum. Kulübümüze bir köpek kazandırdık ve o artık bizim maskotumuz olacak. Tekrar takım olarak buraya gelip zaman zaman ziyaretler gerçekleştireceğiz, haftanın bir günü de aldığımız engelli köpeğin bakımı için gelip gideceğiz. Bütün Bodrum halkının ellerine mamalar alarak buraya gelmesini ve bu sahipsiz köpeklere yardım etmesini istiyoruz.” dedi.https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif


İlgili Galeri


HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler