07-03-2016 FUTBOL

Bodrumsporlular dayanışma gecesinde buluştu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü tarafından birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak amacıyla dayanışma gece düzenlendi.

Bodrumsporlular dayanışma gecesinde buluştu

  Geceye Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Muğla Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Kaya, Taner Uslu ve İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, STK temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, iş adamları ve yüzlerce Bodrumspor taraftarı katıldı.

  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gecede yaptığı konuşmada, "Basamakları tek tek çıkıyoruz. İnandık, mücadele ruhumuzu asla bırakmadık. Zaman zaman tökezledik zaman zaman otobandan patika yola girdik ama bir şeyi biliyorduk: Bodrum halkı inandı mı, sonuna kadar mücadele eder. Biz geçen yıl Bodrumspor'a inandık, hocamıza, antrenörlerimize, futbolcularımıza inandık ama en güzeli de yönetime ve yönetim kurulu başkanına inandık.  Bugün ortada bir başarı varsa perdenin arkasındaki gerçek kahramanlar onlardır. Biz perdenin ön yüzündeyiz. Bakın yıl 52 hafta. Bu arkadaşlarımız 52 haftanın en az 30 haftasını Bodrumspor'un başarısı için ailelerinden ayrı geçiriyorlar. Benim Bodrumspor taraftarım gittiği yere sevgi, saygı, hoşgörü götürüyor. Gönül ister ki Türkiye'de 100 tane Bodrum yaratalım, Bodrumspor yaratalım, Asi tayfa yaratalım. İşte o zaman Türkiye'de medeniyetten söz ederiz ve spordaki birlik beraberlik ve kardeşlikten söz ederiz. Onun için Bodrumsporumuzun bu basamakları hızlı bir şekilde çıkması gerekiyor. Bazı Süper lig takımları 600 kişiye oynarken, Bodrumspor 3 bin kişiye oynuyor. Bodrumspor hak ettiği yere gelecek. Hepinize inandığınız için, birlik beraberliğiniz için, güzel ülkeme sevgi saygı mutluluk aşıladığınız için teşekkür ediyorum. " dedi.

  Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya da, "Benimle bu yolda yürüdükleri için yönetimime ve bu geceye katılan, Bodrumspor'un her zaman destekçisi olan ve sahip çıkan sizlere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

  Geceye katılan Muğla Valisi Amir Çiçek ise; "Belediye Başkanımız ve  kulüp başkanımız çok güzel şeyler söylediler. Ben onlara ve bu genç yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Bodrum'u seven herkesin birlik ve beraberlik içinde bu kulübü daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum." dedi.


İlgili Galeri


HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler