22-05-2016 VOLEYBOL

Fethiye Belediyespor Türkiye Finallerine Gidiyor

Aydın’da yapılan Küçük Erkekler voleybol bölge maçlarında Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı bölge şampiyonu oldu. Belediyespor, 17-24 Haziran’da İzmir’de yapılacak olan Türkiye Kupası finallerinde bölgemizi temsil edecek

Fethiye  Belediyespor Türkiye Finallerine Gidiyor

Muğla’da yapılan Küçük Erkekler voleybol ligini namağlup şampiyon tamamlayan  Fethiye  Belediyespor  voleybol takımı ilimizi Aydın’da yapılacak olan bölge maçlarında temsil etme hak kazanmıştı. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve kazananın Bölge Şampiyonun olarak Türkiye finallerine katılacağı maçta , rakibini 3-0’lık net bir skorla geçen  Fethiye Belediyespor Voleybol Takımı adını hem bölge şampiyonu olarak hem de Türkiye finalisti olarak yazdırdı.

 

 

Antrenörümüz Mustafa Küçükaydın çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyerek,  “İlk defa Fethiye’mizden kulüp takımlarından bir takımımız Türkiye Finallerine katılıyor.  Öncelikle tüm sporcularımı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum.  Çok büyük bir iş başardılar. İnşallah Türkiye finallerinde de çok güzel maçlar çıkartırız.   Yardımcı Antrenörüm Vedat Koyuncu’ya, sporcularımın ailelerine,  bu çocukların gelişiminde katkı veren öğretmenlerine,  Fethiye GSİM Spor Kulubüne, başkanımız Mustafa Ferizcan ve yönetim kuruluna, onursal başkanımız Behçet Saatcı’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Fethiye Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ise, sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak, kendilerini her zaman destekleyen Başkan Saatcı’ya teşekkür etti. Ferizcan hedeflerinin Fethiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER VOLEYBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler