04-04-2016 KURUMLAR

Fethiye'de Suri Kardeşler Fitness Salonu Açıldı

Fethiyespor tesisleri içerisinde bulunan `Suri Kardeşler` Fitness salonu açılışı dün gerçekleştirildi.

Fethiye'de Suri Kardeşler Fitness Salonu Açıldı

PTT 1.Lig zamanında böyle bir proje geldiğinde desteklerini esirgemeyen Mehmet ve Hüseyin Suri kardeşler kulübümüze böyle güzel bir anı bıraktılar.

Açılışta başta Mehmet - Hüseyin Suri ve eşleri, eski Fethiye ve şu anda Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli Şan, Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Okan Uysal ve Yöneticilerimiz aynı zamanda Fethiyespor`a gönül veren taraftarlarımızda bulundu.

Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Okan Uysal açılış öncesinde bir konuşma yaparken Mehmet ve Hüseyin Suri kardeşlere bugüne kadar maddi manevi desteklerinde dolayı teşekkür etti.

Okan Uysal ` Mehmet ve Hüseyin Suri abilerime bu projemizden bahsettiğimizde tereddüt etmeden destek oldular ve böyle bir kalıcı yapıt bıraktılar kulubümüze, kendileri Fethiyesporluluk bilincinde hepimize örnek olan kişiler, Ben şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum, dün olduğu gibi yarında bir menfaat beklemeden kim olursa olsun Armaya sahip çıkacaklardır` dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KURUMLAR HABERLERİ
Çok Okunan Haberler