13-03-2016 GÜREŞ

Geleceğin Olimpiyat Yıldızları Mindere Çıktı

Ortaca'da 19 ilden 298 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Grekoromen Yıldızlar Grup Şampiyonası kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Geleceğin Olimpiyat Yıldızları Mindere Çıktı

Türkiye Şampiyonasına katılacak Yıldız Gençler Grekoromen takımlarını belirlemek için Ortaca’da grup maçları oynanıyor. Türkiye'de sırasıyla Muğla, Adana, Ordu ve Sinop illerinde yapılacak olan güreşlerde birinci gelen 8 takım Uşak'ta yapılacak Türkiye Finalleri'ne gitmeye hak kazanacak.

Gruplarda; Muğla, Uşak, Aydın, Karaman, Antalya, Isparta, Konya, Kütahya, Niğde, Bursa, Afyonkarahisar, Manisa, Denizli, Ankara, İstanbul, İzmir Aksaray ve Nevşehir illerinden 39-42, 46, 50, 58, 63,69, 76,85 ve 85-100 kilolarda 298 sporcu yer alıyor.


Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözen. ''Yaklaşık 19 ilden 298 sporcunun katılımıyla Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Grekoromen Yıldızlar Grup Şampiyonası müsabakalarını bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Kendi sikletlerinde ilk 8'e giren sporcular Türkiye Şampiyanası'na gidecek. Turnuvamız iyi gidiyor herhangi bir sakatlık olmaması bizim için sevindirici bir durum. Geleceğimizin şampiyonlarını Ortaca'da seyretme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz''

Yağlı Güreş Ege Bölgesi Sorumlusu İnanç Güçlü ise '' Türkiye Güreş Federasyonu'nun faaliyet programı içerisinde yer alan müsabakalarda sağolsun Ortaca GHS İlçe Müdürü Murat Bey gereken özeni göstermiş, çok güzel mücadeleler oluyor'' dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜREŞ HABERLERİ
Çok Okunan Haberler