17-03-2016 FUTBOL

Gündoğanlı Gençler Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Gündoğanspor Kulübü U15 takımı, Manisa'da gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına katılacak. Şampiyona öncesi gençlerle bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Mücadeleci ruhunuzdan dolayı sizleri tebrik ederim" diyerek başarılar diledi.

Gündoğanlı Gençler Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Gündoğan'da düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Kemal Orman, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Gündoğan Muhtarı Ali İğneci, Farilya Muhtarı Akın Yılankaya, Gündoğanspor Kulübü Başkanı Uğur Özten, Gündoğanspor Kulübü yöneticileri ve U15 futbol takımının yöneticileri ile oyuncuları katıldı.

Oynadıkları karşılaşmalardan galip çıkarak Muğla'yı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Gündoğanspor U15 takımının oyuncuları, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına imzaladıkları futbol topunu kendisine takdim etti. Sporculara teşekkür eden Başkan Kocadon, duygu ve düşüncelerini ise şu sözlerle belirtti:

"Bizleri buraya toplayan etken, bu güzel evlatlarımızın başarısıdır. Başarıyı yakalayamasalardı eğer bu güzelliği yaşayamazdık. İyi ki varsınız, iyi ki içinizdeki mücadele ruhunu hiçbir zaman bırakmıyorsunuz. Bize tekrar Türkiye Şampiyonasına gitme hakkını kazandırdığınız için ve Bodrum’un ismini orada temsil edeceğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Tabi ki geçen sene gittik olmadı ama bu sene gideceğiz ve inanıyorum ki olacak. Olmazsa da seneye yine gideceğiz. Mücadeleden vazgeçmek yok. Bizlere yakışan budur çünkü Bodrum’un ruhunda mücadele etmek vardır. Bunların da en güzel örneği sizlersiniz. Önce sizler inandınız ve sonra yönetici arkadaşlarımız sizlere büyük destek verdi. Ben sporun yaşam tarzına büyük katkısı olduğuna inanan bir belediye başkanınız olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağım.  Ancak sizden istediğim bir tek şey var: mücadelenizi asla yitirmeden, 70 dakika mücadele edin. Benim için önemli olan yenmek ya da yenilmek değil, mücadelenizi bırakmamanızdır. Onurlu yenilgiler bile benim için başarıdır. Onun için sizlere inanıyorum, güveniyorum. Özellikle size inanan, güvenen bu büyüklerinize bu güzel günleri gösterdiğiniz için de ayrıca sizlere teşekkür ederken, onlara da bu destekleri yapan kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız."

Manisa'da 24-28 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına Muğla'yı temsilen Gündoğanspor'un yanı sıra Muğla Atletik de katılacak. https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler