21-09-2016 BASKETBOL

Harris Devleşti, Muğla Orman Kazandı!

Muğla Orman, Ricky Harris’in 22 sayıyla ön plana çıktığı karşılaşmada Yalova Belediye Group’u 78-63'lük skorla mağlup etti.

Harris Devleşti, Muğla Orman Kazandı!


Turnuvadaki ilk galibiyetini alan Muğla Orman, rakibi karşısında mücadeleye hızlı başladı ve ilk 5 dakikayı 12-1 önde geçti. Aubrey Coleman’ın sayılarıyla rakibinin serisine son veren Yalova Belediye Group, buna karşın savunmada istediği sertliği ortaya koyamadı. İlk periyotu 24-12 önde tamamlayan Muğla Orman, ikinci çeyrekte Mert Eken ile Onur Çalban’ın basketlerine engel olamayınca, skor 28-24’e geldi. Üstünlüğü eline alan ve etkili oyununu skora da yansıtan Yalova temsilcisi, devre sonunda 37-36 öne geçti. Üçüncü çeyrekte iki takımda hücumda iyi bir oyun ortaya koyarken, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendiren Muğla Orman, maçın dördüncü periyotuna 62-54 üstün girdi. Son 10 dakikalık bölümde Oğuzhan ve Cem ikilisiyle 32.dakikada 67-54’lük skorla 13 sayılık farkı yakalayan Muğla Orman, maçtan da 78-63 galibiyetle ayrıldı.

 

Yalova Belediye Group - Muğla Orman maçı istatistikleri için tıklayınız

 

Hamdi Burç Gürgen (Muğla Ormanspor)
“Bugünkü maça dünden daha iyi başladık. İkinci periyotta biraz dengemizi kaybettik ama üçüncü ve son çeyreklerde istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Eksik kadro olmamıza rağmen iyi savunma yaptık ve iyi mücadele ettik. Her geçen gün eksiklerimizi kapatacağız. Dün ve bugünü kıyasladığımızda nasıl bugün daha iyiysek, her geçen gün de daha iyi olacağız. Özellikle Muğla halkından bize inanmalarını istiyorum. Takımımı da kutluyorum.”


 

Cem Bozok (Muğla Ormanspor)
“Dün de ilk yarıda dengeli bir oyun oynamıştık ama ikinci yarıda oyundan düşüp galibiyet bulamamıştık. Bugün dünkü hatamıza düşmeyip çok daha iyi de oynadık. Düne göre daha fazla top kaybı yapmamıza rağmen daha sağlam ve sert oynadığımıza inanıyorum. Kendi takımımı da rakibimiz Yalova Group Belediyeyi’de güzel mücadeleden ötürü tebrik ediyorum.”

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler