21-04-2016 YÜZME

''Kaçma Birader''in Emrah'ı İztuzu'ndaki Yüzme Yarışına Geliyor

Emrah ve Murat Kaman, Likya Dalyan Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen organizasyona misafir olarak katılacak

''Kaçma Birader''in Emrah'ı İztuzu'ndaki Yüzme Yarışına Geliyor

Dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nda, 17 Nisan 2016 Pazar günü düzenlenecek olan yüzme yarışına, geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve büyük beğeni toplayan “Kaçma Birader” filminin başrol oyuncusu Emrah Kaman ve Yönetmeni Murat Kaman’ın da katılacağı öğrenildi. Likya Dalyan Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen organizasyona misafir olarak katılacak olan Kaman kardeşler, sevilen dizi “Kardeş Payı”nın da senaryosunu kaleme almışlardı. Kaman kardeşlerin yüzme yarışının ardından yapılacak olan madalya töreni sonrasında bir söyleşi yapacakları öğrenildi.

 

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz, Likya Dalyan Spor Kulübü yetkilisi ve yüzme yarışı proje koordinatörü Göksu Hınçal şöyle konuştu; “Yarışımızın bölgemize sezon öncesi ciddi bir hareketlilik getireceğini söyleyebilirim. Sporcu kayıtlarımız 200’e yaklaştı. Beraberindeki misafirlerle birlikte, 17 Nisan’da Dalyan’da yaklaşık yatılı olarak 500’ü aşkın kişinin kalacağını tahmin ediyoruz. Üstelik, Kaman kardeşler gibi daha bir çok sürpriz misafirimiz olacak.” Göksu Hınçal, projenin sağlıklı yürümesi amacıyla zaman zaman İztuzu Plajı’nda keşif çalışmaları ve prova yüzmeleri yapıldığını söyledi. Alınan bilgiye göre son olarak Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hilmi Kısa, proje sorumlularından Arif Yalılı ile birlikte, yarış alanında incelemelerde bulundu.

Lisanslı ve lisanssız sporcuların katılabileceği yarışa kayıtlar 1 Nisan 2016 tarihine kadar www.likyadalyanyuzmeyarisi.org sitesinden yapılıyor.

 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER YÜZME HABERLERİ
Çok Okunan Haberler