25-02-2016 VOLEYBOL

Kadınlar Voleybol Turnuvası Başladı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde finalinin oynanacağı Milaslı bayanların katıldığı voleybol turnuvası 10 takımın katılımıyla oynanmaya başladı.

Kadınlar Voleybol Turnuvası Başladı

Hafta başında Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Milas Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı, Milas voleybol camiasının tanınmış isimlerinden öğretmen Nurullah Sarı ve basın mensuplarının katılımıyla yapılan toplantıda fikstür çekimi ile maçların tarihleri ve günleri belirlendi.

A grubunda: 1- 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi 2- Basın 3- MİFAD 4- Engelsiz Güç 5- Milli Eğitim

B grubunda: 1- Milas Belediyesi 2- Özge Koleji 3- Vitamin Okulları 4- Sınav Okulları 5- Ümit Koleji takımları turnuvaya katıldılar.

22 Şubat Pazartesi günü Milas Dr Mete Ersoy Spor Salonunda  Devlet Hastanesi – Basınspor ve Özge Koleji – Milas Belediyespor arasında oynanan maçlar ile  bayanlar voleybol turnuvası başladı.

 

Turnuvanın hakemliklerini Nurullah Sarı, Eşref Mete, Mustafa Emekli ve Rıza Turan yapıyor.

Turnuva başlangıcı  öncesi kısa bir konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Pembe Sarı Turnuvaya katılan takımlara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Şehitlerimiz adına Saygı duruşu yapılmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın servis atışı ile maçlar başladı.

İlk maç saat 19.00 de başlayan Basınspor – Devlet Hastanesi arasında oynandı.Her iki takımında başa baş mücadele ettiği maçı 25-21 ve 35-33 setlerle  2-0 Basınspor kazandı.

Günün ikinci maçı Özge Koleji ile Milas Belediyespor arasında oynandı.İlk seti 25-7 gibi farklı skorla Milas Belediyespor aldı.Maçın ikinci setinde toparlanan Özge koleji maça ortak oldu.Son anına kadar çekişme içinde geçen maçın ikinci setinde de kazanan yine Milas Belediyespor oldu.

Voleybol severlerin yoğun ilgi gösterdiği Bayanlar voleybol turnuvasını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,AKP İlçe Başkanı Levent Akyer,MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı,Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük,Yeni Milas Spor Başkanı Hasan Özmen ve Milas Belediye Meclis Üyeleri izledi.

Bayanlar Voleybol Turnuvası Maç Programı…

23 Şubat Salı

Saat 19.00 – MİFAD – Engelsiz Güç

Saat 20.00 – Vitaminspor – Sınav Okulları

24 Şubat Çarşamba…

Saat 19.00 – Özge Koleji – Vitaminspor

Saat 20.00 – Milli Eğitim – Devlet Hastanesi

25 Şubat Perşembe…

Saat 19.00 – Basınspor – MİFAD

Saat 20.00 – Belediyespor – Ümit Koleji

26 Şubat Cuma…

Saat 19.00 – Vitaminspor – Ümit Koleji

Saat 20.00 – Engelsiz Güç – Milli Eğitim


Kaynak: bodrumdabirgun.com

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER VOLEYBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler