21-09-2016 BASKETBOL

Kırçiçekleri, Fenerbahçe'ye Mağlup

Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un davetlisi olarak Bodrum’da bulunan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile yaptığı ilk maçı 75-60 kazandı.

Kırçiçekleri, Fenerbahçe'ye Mağlup
Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu, Kırçiçeği Bodrum Basketbol Menajeri Aslı Karakurt’a maç öncesinde Fenerbahçe Takım Menajeri Didem Akın tarafından imzalı forma verildi. Devre arasında ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a,Fenerbahçe  Takım Menajeri Didem Akın tarafından bir tablo hediye edildi.
 
 
Öte yandan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımının sponsorlarından Kırçiçeği Restoranları Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş ve Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağdaş’a Fenerbahçe'nin imzalı forması takdim edildi.
 
 
 
 
Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe, Pelin Bilgiç, Merve Arı, Tuğçe Canıtez, Anastasiya Verameyenka ve Esra Ural beşiyle başladı. Mücadeleye hızlı giren sarı-lacivertli ekip ilk periyodu 13-23 önde geçti. Karşılaşmanın ikinci periyodunda da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe soyunma odasına 29-37 önde gitti. Mücadelenin ikinci yarısında etkili oyununa ladığı yerden devam konuk ekip üçüncü periyodu 36-58 tamamladı ve final periyodunda da Kırçiçeği Bodrum Basket'i hücumda ve savunmada domine ederek maçı 60-75 kazandı.

 
Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 13-23 (Fenerbahçe)
2.Çeyrek: 29-37 (Fenerbahçe)
3.Çeyrek: 36-58 (Fenerbahçe)
4.Çeyrek: 60-75 (Fenerbahçe)



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler