03-09-2016 HENTBOL

Köyceğiz Belediyespor İlk Maçında Mağlup

Türkiye'de 6 ayrı merkezde oynanan Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. Tur maçları başladı.

Köyceğiz Belediyespor İlk Maçında Mağlup

Hentbol Erkekler 1. Lig temsilcimiz Köyceğiz Belediyespor ile Süper Lig ekibi Merzifon Belediyespor Türkiye Kupası 1.Tur mücadelesinde Ortaca’da bir araya geldi. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş ile Ortaca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen'de maçı yerinde takip etti. Oyunu baştan sona üstün götüren Merzifon Belediyespor maçı farklı kazandı.

 

İki takımında oyuna oldukça dengeli başladığı mücadelede ilk sayıyı bulan taraf Köyceğiz Belediyespor oldu. Oyunun ilk dakikaları oynanırken Köyceğiz Belediyespor oyuncusu  Dmitry Dich atağa çıktığı sırada ayağının üstüne ters basınca sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. Oyunun ilk 5-10 dakikalık kısmı iki takımın karşılıklı atakları ve sayılarıyla geçilirken, Merzifon ataklarından sayı ile dönmeye devam etti, ancak bu sayılara Köyceğiz karşılık veremeyince fark bir hayli açıldı. Maçın ikinci yarısında tam anlamıyla oyundan düşen Köyceğiz Belediyespor farkın açılmasını önleyemedi. Oyunun son bölümlerine genç ağırlıklı bir kadro ile devam eden Köyceğiz Belediyespor sahadan 44-26 mağlup ayrılan taraf oldu. Köyceğiz Belediyespor adına Ali Canikli ve Kaptan Behçet Çimen maçın iyileri arasındaydı.

 

 

Türkiye Kupası 1. tur maçları Adıyaman, Ankara, Muğla, Tokat, İzmir ve Gümüşhane olmak üzere 6 ayrı merkezde 6 grupta oynanıyor. 22 takımın mücadele edeceği 1. tur müsabakalarında gruplarında ilk 2 sırayı alan 12 takım son 16 turuna yükselecek.

 

KRİTİK MAÇ
Pazar günü saat 18.00’da Marmara Üniversitesi ile karşılaşacak Köyceğiz Belediyespor, maçı kazanması halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak ve bir üst tura yükselecek. Sporcular, bu kritik maçta sporseverlerin desteğini bekliyor.

 

MAÇLAR

3 Eylül Cumartesi | Saat: 18.00 Merzifon Belediyespor-Marmara Üniversitesi | ORTACA

4 Eylül Pazar | Saat: 18.00  Köyceğiz Belediyespor-Marmara Üniversitesi | ORTACA




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER HENTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler