04-09-2016 HENTBOL

Köyceğiz Belediyespor Kupaya Veda Etti

Türkiye'de 6 ayrı merkezde oynanan Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. Tur maçları sona erdi.

Köyceğiz Belediyespor Kupaya Veda Etti

Hentbol Erkekler 1. Lig temsilcimiz Köyceğiz Belediyespor ile Maramara Üniversitesi Türkiye Kupası 1.Tur mücadelesinde Ortaca’da karşılaştı. Kazanan takımın grupta ikinci sırayı alarak bir üste çıkacağı karşılaşmayı Köyceğiz Belediyespor 27-34 kaybetti ve kupaya veda etti.

 

İki takımında çok iyi bir mücadele sergilediği karşılaşmada ilk yarıda oyun olarak Köyceğiz etkili bir performans sergiledi. Köyceğiz ikinci yarının başlarında da ietkili oyununu devam ettirdi. İkinci yarının ortalarına doğru oyunda kopukluk yaşamaya başlayan temsilcimiz, ataklarda golü bulamadı. Gol bulamadığımız dakikalarda Marmara Üniversitesi'nin goller bularak farkı açması üzerine, tekrar oyuna dönmekte güçlük çeken temsilcimiz maçı 27-34 kaybetti. 

 

Köyceğiz Belediyespor'un ev sahipliği yaptığı F Grubu'nda Merzifon Belediyespor namağlup grup birincisi olurken, Marmara Üniversitesi'de grubu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura çıktı. Maç sonunda Köyceğiz Belediyespor sporcuları büyük bir üzüntü yaşarken, Marmara Üniversitesi sporcuları bir üst tura yükselmenin coşkusunu yaşadı.

 

 

Destek Bulamadılar

 

Bu önemli mücadelede Muğlamızı temsil eden takımımız Köyceğiz Belediyespor'u desteklemeye gelen taraftarların azlığı turnuvada dikkat çekici detaylardan biriydi. Tribünlerde yaklaşık 30 kişilik bir grup önünde oynayan temsilcimiz, arzu ettikleri desteği bulamadı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER HENTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler