27-03-2016 TENİS

Marmaris'te Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası Marmaris'te başladı.

Marmaris'te Masa Tenisi Gençler Türkiye Şampiyonası Başladı

Marmaris Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, yirmi dörder erkek ve kız takımı katılıyor. Erkekler ferdi kategoride 180, kızlar ferdi kategoride ise 150 sporcu Türkiye Gençler Şampiyonu unvanı için mücadele verecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon sloganı ile başlatılan, Turizmin spor ile çeşitlendirilmesi çalışmaları esnafın yüzünü güldürüyor. 
Bu bağlamda 7 ay önce önemli bir çalışma başlatan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Menteşe ilçesi başta olmak üzere hemen her ilçede haftada 4-5 faaliyet organize ederek hem gençlerin değişik spor dallarının önemli temsilcilerini seyrederek o spor dalında motive olmalarını sağlıyor hemde yarışma ve faaliyetlerin yapıldığı yerlere bir hareketlilik getirmeyi amaçlıyor. Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası Marmaris'e alındı. Açılışla start alan karşılaşmalar Marmaris'e büyük bir hareketlilik getirdi. Turnuvanın bir kaç açıdan son derece önem taşıdığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz; ''Bunlardan önce 45'den fazla ilden erkek ve kız takımları ilçemize geldi idarecisi, antrenörü, sporcusu, velisi vs ile 500 den fazla kişi anlamına geliyor. Bu konuda iddialı bir slogan ile yola çıkmıştık. '4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon'. İlimizin hemen her ilçesinde sporun değik alanlarının önemli ev organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. 4 mevsim ılıman iklimi ve tesisleşme hamlemizle artık Muğla bu konuda Türkiye'nin en iddialı ilidir. Hedefimiz yerli yabancı bir çok takımı Muğla'da ağırlamak'' dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TENİS HABERLERİ
Çok Okunan Haberler