19-05-2016 ÖZEL SPORCULAR

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş'ten 19 Mayıs Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş'ten 19 Mayıs Mesajı
Mesajında 19 Mayıs gününün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tarafından kurtuluş mücadelesinin ilk ateşinin yakıldığı gün olduğuna vurgu yapan Başkan Gümüş, “19 Mayıs Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin tohumlarının atıldığı, aydınlık geleceğimizin tarih sayfalarına yazıldığı gündür. Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Atatürk’ün kurtuluş mücadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun’a çıkışının yıldönümünü kutladığımız bugün, ‘Türk Ulusunun Gençlerine’, Büyük Önder Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi gençlere verdiği değerin büyük bir göstergesidir” dedi.

 
Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan Büyük Önder Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun'dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan bu büyük mücadelenin önderi olmuştur. Dün olduğu gibi bugünde, içinde bulunduğumuz duruma umutsuzca bakmayarak, bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak bizim olduğu gibi gençlerimizin de en başta gelen görev ve sorumluluğudur. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, minnet ve saygıyla anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum"
Bahattin Gümüş
Menteşe Belediye Başkanı
 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ÖZEL SPORCULAR HABERLERİ
Çok Okunan Haberler