14-05-2016 TENİS

Menteşe Belediyespor Masa Tenisi Takımı Göz Doldurdu

Menteşe Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Masa Tenisi Federasyonu Muğla İl Temsilciliğinin düzenlediği En İyi 12’ler müsabakalarında elde ettikleri dereceler ile göz doldurdular.

Menteşe Belediyespor Masa Tenisi Takımı Göz Doldurdu

Müsabakalarda Menteşe Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı sporcusu Sami Uygun birinci, Hatice Söğüt ikinci, Berkem Kahraman üçüncü ve Berkcan Dursun dördüncü olarak, Menteşe Belediyesini en iyi şekilde temsil ettiler. 
 

 

Menteşe Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü Raif Özen, “Takımımız il genelindeki en iyi 12’ler müsabakasında 50 sporcu ile mücadele etti. Sporcularımız Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz ve bir de dördüncülük elde ettiler. Sporcularımı tebrik ediyor, Belediye Başkanımıza vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

 

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Masa tenisi takımımız hafta sonu yapılan müsabakalarda elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandırdılar. Sporcularımızı, antrenörümüzü ve ailelerini kutluyor, bizlere sporda bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla olan ilgisini arttırmak ve sporu bir yaşam biçimi olarak hayatlarında yer almalarını sağlamak için desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TENİS HABERLERİ
Çok Okunan Haberler