23-03-2016 KARATE

Menteşeli Sporcular İzmir’den 3 Madalya İle Döndü

Menteşe Belediyesi Karate takımı sporcuları İzmir’de düzenlenen 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Karate Turnuvasında 2 altın 1 gümüş madalya kazandılar.

Menteşeli Sporcular İzmir’den 3 Madalya İle Döndü

Menteşe Belediyesi Karate Takımı sporcuları, İzmir’in Menemen ilçesinde 19-20 Mart tarihleri arasında 15 ilden 550 sporcunun katılımıyla gerçekleşen, 18 Mart Çanakkale Şehitleri anma Karate Turnuvasından 2 altın 1 gümüş madalya kazanarak döndüler. Turnuvada Menteşe Karate Takımı Sporcularından Bilge Nur Bulut ve Göksu Çelik altın madalya kazanırken Efekan Dalgıç ise gümüş madalya kazanarak dereceye girdiler. 
 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak spora ve sporcuya önem veriyor ve gençlerimizi bu kulvarda yönlendirmeye çalışıyoruz.  Çocuklarımız yetişme döneminde sporla tanışarak hem zararlı alışkanlıklardan uzak duruyorlar hem de fiziksel gelişimlerine pozitif katkı sağlıyorlar. Ayrıca gençlerimize fırsat verildiğinde görüldüğü gibi başarıda geliyor.  Menteşemizi turnuvada en iyi şekilde temsil eden ve 2 altın 1 gümüş madalya kazanan sporcularımızı ve Antrenörümüz Kadir Yılmaz’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KARATE HABERLERİ
Çok Okunan Haberler