09-04-2016 GÜREŞ

Milas'a 6 Madalya İle Döndüler

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri  Eskişehir'de yapılan 11-13 yaş grekoromen güreş grup müsabakalarında 6 madalya kazanarak Milas'a döndüler. 

Milas'a 6 Madalya İle Döndüler

Kurulduğu günden bu güne kadar katıldıkları birçok turnuva ve şampiyonadan başarıyla dönen Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri ve çalıştırıcıları Eskişehir’de yapılan 11-13 yaş Grekoromen Grup müsabakalarına katıldılar. Yapılan müsabakalar sonunda İlhan Aldı (38 KG) ,Alperen Toprak (66kg) 2'nci, Fatih Şimşir (53 kg), İbrahim Can Yeşildağ (75 kg)  Muhammet Sivrikaya (59kg) ve Alperen Balcı (66 kg) 3'üncü  oldu. 
 

Amaçlarının sağlıklı ve ahlaklı genç nesiller yetiştirmek olduğunu dile getiren eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Bünyamin Emik, şampiyonada dereceye giren sporcularını tebrik ederek çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. 

 

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ise genç sporcuları ve çalıştırıcıları eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Bünyamin Emik'i, Abdullah Aldemir'i ve Mustafa Boylu'yu elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜREŞ HABERLERİ
Çok Okunan Haberler