12-09-2016 BASKETBOL

Muğla Baketbolda Altın Çağını Yaşayacak

Muğla, bu yıl bölgesel ve profesyonel liglerde mücadele edecek basketbol takımlarıyla adından bir hayli söz ettirecek.

Muğla Baketbolda Altın Çağını Yaşayacak

Fethiye'de yeni kurulan ve bu sene Fethiye'yi Erkekler Basketbol Bölgesel Liginde temsil edecek olan Fethiye Basket'e ziyarette bulunan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, bir yıldır devam eden çalışmalar ve Muğla'da hizmete giren 3500 Kişilik Menteşe Spor Salonu ve Fethiye'de hizmete giren 2000 kişilik Beşkaza Spor Salonları ile bu sene Muğla Basketbolunun altın çağını yaşayacağını söyledi.
 

 

Bu sene Muğla Ormanspor'un Erkekler Basketbol 1.Ligi'nde, Bodrum Kırçiçeği Basket'in Bayanlar 1.Lig'de ve Fethiye Belediyespor, Fethiye Basket, Bodrum Kartalları ile Ormanspor Gelişim takımlarının Bölgesel Lig'de mücadele edeceğini belirterek basketbol bu sene Muğla'da altın çağını yaşayacak dedi. Fethiye'de, Fethiye Belediyespor'unda son derece başarılı bir basketbol yapılanması içinde olduğunu söyleyen Karakuş; ''Muğla Valimiz Amir Çiçek başta olmak üzere milletvekillerimiz basketbola yakın ilgi gösteriyor. Bizlerde Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz'ın talimatları ile takımlarımızın her türlü ihtiyaç ve isteklerine elimizden geldiğince destek oluyoruz. İl Müdürümüz Özellikle Lig'de takımlarımız olmasını çok önemsiyor. Durum böyle olunca başarı kaçınılmaz oluyor. Hiç şüphesiz ki sadece son bir yılda bu gelişmeler elde edilse de uzun yılların birikimi. Ben bu konuda emeği geçen il temsilcilerimize, kulüplerimize ve hepsinden önemlisi Basketbola yoğun ilgi gösteren tüm 48'de ki spor severlere şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.
 

 

Ziyarette Fethiye Basket 2.Başkanı Hamit Milaslıoğlu, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş'a Fethiye Basket'in yeni ofisini gezdirerek takım hakkında bilgiler verdi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler