31-03-2016 FUTBOL

Muğla'da Profesyonel Kulüplere Futbolcu Tanıtımı Yapılacak

Muğla'da Profesyonel Kulüplere Futbolcu Tanıtımı Yapılacak

2016 Sezonu Futbolcu Dünyası,  Profesyonel Futbol Kulüpler için Genel MUĞLA ve Bölgesi yetenekli futbolcu izleme ve tespit aktivitesi , Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  içi Futbol Sahasında  16 ve 17  Nisan 2016 , Cumartesi ve Pazar  günleri yapılacak. Hangi yaş gruplarının hangi gün yapılacağı aşağıda belirtilmiştir.

1993-1994-1995-1996-1997  doğumlular 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00 

1998-1999-2000-2001-2002 ve 2003 doğumlular  17 Nisan Pazar günü saat 14.00 

Futbolcu Dünyası bünyesindeki Profesyonel Gözlemciler , Menajerler ve Profesyonel Teknik Adamlar eşliğinde yapılacak çift kale hazırlık maçları sonunda, başarılı olan futbolcuların Videolu Gözlemci Raporları ,Futbolcu Dünyası'nın anlaşmalı olduğu Türkiye ve Yurtdışı Profesyonel Futbol Kulüplerine (Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig , 3. Lig , BAL ve yurtdışı üst seviye Profesyonel  200'den fazla  Kulübe )  gönderilerek, Yetenekli futbolcuların kendilerine en iyi seviyedeki kulübe Transfer olabilmek için Çok önemli fırsat yakalamış olurlar. Aynı zamanda Hem Maç videosu hemde Futbolcu hakkındaki genel rapor , Futbolcuya da gönderilmektedir. Ayrıca bu aktiviteye katılan herkese , SINIRSIZ SÜRELİ ve SINIRSIZ Video boyutlu VİDEOLU PROFİL tanıtımı için kullanıcı adı ve şifre verildiği için, çok daha uzun süreli ve unutulmayacak bir şekilde futbolcu tanıtımı yapılmaktadır.

Bunların dışında, Başarılı olan futbolcular, başarı seviyelerine göre Profesyonel Futbol Kulüplerinin kamplarına, Antrenmanlarına veya Özel Sponsor destekli Futbolcu Dünyası Yetenekli Futbolcu tanıtım kamplarına katılabileceklerdir. Türkiye'de yapılmakta olan Bu büyük çaptaki aktiviteye katılarak futbolcular , Yüzlerce farklı kulübün Tek Tek, Futbolcu seçmelerine katılmalarına gerek kalmadan Profesyonel Futbolcu olmak için Çok önemli bir fırsat yakalamış olurlar. 

Profesyonel Futbolcu adaylarının arandığı bu aktivite,  Profesyonel Kulüplerin antrenman veya maç yaptıkları Profesyonel ölçülerdeki sahalarda yapılmaktadır. (11 e 11 oynanan maçlarda,  futbolcular kendi yaş grupları ile oynarlar. Yaklaşık 35 ile 45 dakika arasında süren maçlarda, Teknik heyet gerek gördüğünde futbolcuları tekrar bir maçta daha oynatabilmektedir.) Futbolcu'nun önceden veya şimdi Lisanslı olması zorunlu DEĞİLDİR.

Tek tek bir kulübün seçmelerine gitmek yerine , Futbolcu Dünyası Genel Yetenek Tespit aktivitesine katılarak Futbolcular, hem Zaman , Yol masrafı gibi avantajlarının yanında, Futbolcunun yaş grubu ve mevkisinde kendisini arayan yerli ve yabancı 200 'den fazla Profesyonel Futbol Kulübüne  raporlandığı için Futbolcu Dünyası tanıtımı Çok daha etkili olmaktadır.

Maçlar, Profesyonel Maç Kamerası ile kayıt edilmekte ve kayıtlarının linkleri katılımcılara da Ücretsiz olarak verilmektedir. Bu aktiviteye katılan  TÜM futbolculara PROFESYONEL VİDEOLU PROFİLlerini oluşturabilmeleri için kullanıcı adı ve şifreleri sahada kayıt sırasında verilmektedir. Böylece seçmelere katılan HERKES, artık Profesyonel Futbolcular gibi Futbolcudunyasi.com 'da ÜCRETSİZ olarak Videolu Profilininin tanıtımlarını  Yüzlerce kulüp menajerinin, Teknik direktörlerin ve yöneticilerinin görmelerini sağlamış olacaklar.

Türkiye'de benzeri olmayan bu seçmelerden daha önce Profesyonel Kulüplere birçok futbolcu kendisini tanıtma fırsatı bulmuş ve transfer olduğu içinde ÖNEMLİ  ve CİDDİ  TV kanallarına Konuk veya Haber olan Futbolcu Dünyasıile ilgili videolara  aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Getirilmesi gereken evrak ve malzemeler : 

VELİ İZİN DİLEKÇESİ  ( sadece 17 yaş ve altı futbolcuların getirmesi gerekmektedir. )
( Futbolcu velisi tarafından bir kağıda yazılmış , futbolcu'nun seçmelere katılmasında bir problem olmadığını belirten basit bir dilekçe şeklinde olması ve velisi tarafından imzalı olması yeterlidir.) Örnek veli dilekçesini bu linke tıklayarak bilgisayarınıza indirip çıktısını velinize imzalatabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş olanların getirmesine gerek yoktur. Futbolcu'nun Lisansı olması zorunlu DEĞİLDİR !

Katılımcıların spor malzemelerini kendilerinin getirmesi gerekmektedir. Seçmeler sırasında, Futbolcuyu tespit etmek için Numaralı antrenman yeleği verilecektir.

Organizasyon Katılım Ücreti : 50 TL  ( Videolu Profil ve Maç videoları bu Ücrete dahildir.) 


Futbolcunun Lisansı olması zorunlu değildir. 

Lütfen bu aktiviteye  Ön kayıt yaptırmak için sayfanın altındaki formu doldurunuz. Formu doldurduktan sonra, Kesin kayıt işlemleri için zamanında sahada olunuz.

Saha Kayıt Saatleri : 

Saha Kayıt işlemleri aktivitenin yapılacağı sahada , yaş gruplarına göre aşağıda verilen saatlerde yapılacaktır. Kayıtlardan hemen sonra da Maçlar başlayacaktır.

Kayıt işlemleri, için

1993-1994-1995-1996-1997  doğumlular 16 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 'de Aktivitenin yapılacağı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi içerisindeki Büyük Futbol Sahasında olmaları gerekmektedir. 


1998-1999-2000-2001-2002  doğumlular 17 Nisan Pazar  günü saat 13.00 'de Aktivitenin yapılacağı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi içerisindeki Büyük Futbol Sahasında olmaları gerekmektedir. 

Her iki günde de, Maçlar Kayıtlardan hemen sonra 14.00 'de başlayacaktır. 
 

Yer : Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Büyük Futbol Sahası  /  Kötekli - Muğla   ( Suni Çim saha )

Kroki için lütfen bu LİNKİ tıklayınız... 

Adres: Kötekli Mh.,Kötekli,48000 Muğla Merkez/Muğla

Ulaşım bilgisi :Üniversite kampüsünden geçen Tüm Otobüsler ile kolayca gelinebilmektedir.

Tarih : 16   Nisan  2016   Cumartesi  ( 1993-1994-1995-1996- 1997 doğumlular için)
17   Nisan  2016   Pazar                       ( 1998-1999-2000-2001- 2002 ve 2003  doğumlular için)

Saat : 14.00 

Telefon destek hatları : 05051313896

 
 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler