22-07-2016 SATRANÇ

Ortaca Belediyespor 2. Lig'e Yükseldi

Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor 9 tur sonunda aldığı sonuçlar ile 2. Lig'e yükseldi.

Ortaca Belediyespor 2. Lig'e Yükseldi

Bu sezon Türkiye Satranç Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda 2 olan profesyonel lig, 3'e çıkarılan Satranç Ligleri 2:lig'e yükselme mücadelesi veren Ortaca Belediyespor mutlu sona ulaştı.

 

Ortaca Belediyespor satranç takımı15-22 Temmuz tarihlerinde Konya'da gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası'ında 9 Tur sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan temsilcimiz 11 puanla 2.Lig'e yükseldi. 

 

 

Turnuva sonunda açıklama yapan Ortaca Belediyespor Satranç Antrenörü Hasan Güneş ''2016-2017 sezonunda Ortaca Belediyespor 2.Lig'de oynayacak. Profesyonel lige yükselen Ortaca Belediyespor satranç sporcularımıza , Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik'e, belediye meclis üyelerine, Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Dağdelen'e, önceki dönem kulüp başkanımız Metin Yıldırım'a, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Serkan Öcalmaz'a , Muğla Gençlik ve Spor Şube Mudürü Devrim Karakuş'a, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet Murat Yenice'ye, TSF İlçe Temsilicisi Cengiz Şatır'a teşekkür ederiz. Muğlamıza ve Ortacamıza hayırlı olsun'' dedi.

 

Başkan'dan sporculara altın

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik Turnuva öncesi Ortaca Belediyespor Satranç Takımı sporcularına çeyrek altın hediye etmiş ve altınlar Konya'da Antrenör Hasan Güneş tarafından sporculara teslim edilmişti.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SATRANÇ HABERLERİ
Çok Okunan Haberler