09-04-2016 ÖZEL SPORCULAR

Özel Sporculardan Kaymakam Gödekmerdan’a Ziyaret

Türkiye Özel Olimpiyatları faaliyet programında 31 mart – 01 nisan tarihlerinde İzmir’de gerçekleşen Ege Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları'nda dereceye giren Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü ve Bodrum TED Koleji sporcuları Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler.

Özel Sporculardan Kaymakam Gödekmerdan’a Ziyaret

Türkiye Özel Olimpiyatların faaliyet programında yer alan Ege Üniversitesi Özel Olimpiyatlar Bölge Oyunları (Yüzme, Atletizm, Masa tenisi, Karma Basketbol,Karma Futbol) 31 Mart -01 Nisan 2016 tarihleri arasında İzmir İlinde gerçekleştirilen ve Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübü ve Kardeş Okul Bodrum TED Koleji örencilerinin de katıldığı müsabakalara katılan sporcular Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı ziyaret ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ziyarette yaşanan süreç hakkında idarecilerden bilgi aldı, öğrencilerle ayrı ayrı ilgilendi. Kaymakam Dr. Gödekemrdan yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimiz çalıştırıcı ve öğretmenleri ile çok çalışarak bu başarıları elde ettiler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Dört branşta oyunlara katılan sporculardan, yüzme branşında Zeynep Elhan Yazıcı, Tolga Memişoğlu, Lütfi Akdaş, Atletizm branşında Kerem Koç, Hayrullah Çetin, Hasan Balcı, Hazal Ayça ve Masa Tenisi branşında Gülizar Bacık ve Ömer Cenk Malseven mücadele ettiler. Karma Basketbol takımında Özel sporcularımızdan Osman Uçak, Mert Üsmen, Hüseyin Çakmak, Adnan Akdağ, Kemal Dönmez ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla Bodrum TED Koleji öğrencilerinden Atacan Beytorun, Mert Karğın, Özcan Yüksel ve Mustafa Tuna Gümüşel Partner sporcu olarak katıldılar.

Müsabakalar sonucu dereceye giren öğrenciler:
Yüzme: Zeynep Elhan Yazıcı 50 metre sırtüstü altın,50 metre serbest altın, toplamda 2 altın madalya ile birinci olmuştur.
Atletizm: Hazal Ayça 50 metre koşuda Gümüş, Hayrullah Çetin 50 metre koşuda Gümüş, Kerem Koç 200 metre koşuda bronz madalya almaya hak kazanmıştır.
Masa Tenisi: Gülizar Bacık 2. Ci olup Gümüş madalya ve Ömer Cenk Malseven 4.üncü olmuştur.
Karma Basketbol takımımız B Grubu Türkiye 3.sü olmuştur.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ÖZEL SPORCULAR HABERLERİ
Çok Okunan Haberler