03-08-2016 KARATE

Şampiyon Sporculardan Başkan’a Ziyaret

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un başarılı karate ve kick boks sporcuları, mutluluklarını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı.

Şampiyon Sporculardan Başkan’a Ziyaret

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Bodrum İlçe Müdürü ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrumspor’un başarılı karate sporcuları Ümit Özçelik, Umut Altıntaş,  Enis Altıntaş, Edanur Tiryaki ve İlayda Çakmak ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Fatih Uzunlulu, bu güne kadar verdiği tüm destekler için Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek, “Bu bizim ikinci dünya şampiyonluğumuz. Sekiz ay kadar önce, Endonezya’da yapılan Ümitler ve Gençler Dünya Karate Şampiyonasında yine benim öğrencilerimden Kayra Sezgin, dünya şampiyonu olmuştu.  Şimdi de, 2012 yılından bu yana Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü’nde antrenmanlarını sürdüren işitme engelli milli sporcumuz Ümit Özçelik,  Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Karate Dünya Şampiyonası'nda takımıyla birlikte şampiyon oldu.“ dedi.

 

Bodrumspor’da karatenin yanı sıra kick boks çalışmalarına da yeni başladıklarını ifade eden Uzunlulu, “Sakarya’da yapılan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda bu yıl Bodrumsporlu sporcularımız Umut Altıntaş birinci; Enis Altıntaş, Edanur Tiryaki, İlayda Çakmak ve Berfin Karakurt üçüncü oldular. Takımızdaki Enis, Umut ve İlayda aynı zamanda karatede Bodrum’dan yükselen milli sporcularımızdır. Şu anda, dünya şampiyonu milli sporcumuz Ümit Özçelik, 2017’de İşitme Engelliler için Samsun’da düzenlenecek karate olimpiyatlarına hazırlanıyor. Diğer sporcularımız ise yine 2017’nin Şubat ayında yapılacak olan Karate Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar.” bilgisini verdi.

 

Elde edilen tüm bu başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve gurur duyduğunu söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise “Çocuklarımıza verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Bodrum bayrağını, gittiğiniz yerlerde dalgalandırıyorsunuz ve Bodrum isminin reklamını yapıyorsunuz. Unutmayın ki ben, her zaman yanınızdayım ve bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim. Çok mutlu oldum, beni çok sevindirdiniz. İnşallah, başarılarınız hep devam etsin. Çünkü sizler, arkadan yetişen yeni nesillere de örnek olacaksınız. Madalyaları aldıkça da, spora olan sevgi artacak, teşvik artacak. Onun için sizler de kendinizle gurur duyun. Sizler yeni nesillerin öncülerisiniz. Onlar sizi örnek alarak bu günlere gelmeye çalışacaklar ve aynı zamanda, Türk toplumunda sağlıklı gençler yetişmesinde en büyük kaynak da sizler olacaksınız. Onun için sizlerden son derece gurur duyuyorum ve son derece mutluyum. Hocalarınıza, ailelerinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Ziyaret sonunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate ve Kick Boks Takımı, Başkan Mehmet Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KARATE HABERLERİ
Çok Okunan Haberler