21-04-2016 ATLETİZM

Sekili Öğrencilere Başkan Otgöz'den Altın

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kros ve disk atma branşlarında il derecesi elde eden Sekili Ortaokul ve Lise öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Sekili Öğrencilere Başkan Otgöz'den Altın

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, okul sporlarında il bazında dereceye giren Sekili öğrencileri altınla ödüllendirdi. Seki Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Fatih Durmaz, Seki Ortaokulu Müdürü Doğan Bakırcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Gezer öğrencileri ile birlikte Başkan Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Ortaokullarda Kros İl 1’incisi Elif Bayat ve İl 2’incisi Şevket Acar; Liselerde İl 1’incisi Erol Solak, İl 2’incisi Osman Bayat ile yine liselerde Disk Atma İl 2’incisi Leyla Küçükkaramuklu’yu Başkan Yakup Otgöz gram altınla ödüllendirdi.

 

 

Eğitimli Gençlere İhtiyaç Var
Başarıyı her zaman destekleyeceklerinin altını çizen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Kastomonu’daki şampiyonaya gidecek olan gidecek kızımıza da yardımcı olalım, başarı geldikçe bu bölgenin gururu oluyor, insanın göğsü kabarıyor. Çocuklarımızdan Allah razı olsun. Başarıların devamını bekliyorum. Beden Eğitimi Hocama da büyük iş düşmüş, kolay değil başarılı öğrenci yetiştirmek. Hocam sizi de tebrik ediyorum. Bu başarılar daha  da gelecektir, bu daha ilk meyveler diye düşünüyorum. Bundan sonra daha da birincilikler bu bölgeye gelecektir. Bu gençlik, çocuklarımızın geleceği bizim teminatımız. Bunlar olmazsa gittik. Avrupa’da nüfus düşüyor; ihtiyarlara kaldı. Biz de bu seviyeye gelirsek vay bizim halimize” diyerek “Memleketin genç nüfusa daha doğrusu eğitimli genç nüfusa ihtiyacı var” ifadelerini kullanarak, öğretmenlere teşekkür etti.

 

Gençlerden Başarı Sözü
Başkan Yakup Otgöz’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden her iki okul müdürü Durmaz ve Bakırcı ile Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Gezer, elde ettikleri başarıda Seydikemer Belediyesinin katkısının ve Başkan Yakup Otgöz’ün teşvikinin önemi olduğunu ve asıl teşekkürü kendilerini yapması gerektiğini kaydettiler. Başkan Yardımcıları Hüseyin Turhan ve Mustafa Karakuş’un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Yakup Otgöz tarafından altınla ödüllendirilen genç sporcular ise, bundan sonraki müsabakalarda da Seydikemer’i layıkıyla temsil edeceklerini belirtti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ATLETİZM HABERLERİ
Çok Okunan Haberler