31-03-2016 MOTOR SPORLARI

Seydikemerli Endurocu Kupasını Takdim Etti

Geçtiğimiz hafta tamamlanan Özel Kumluca Enduro Yarışlarında 2’inci olan Seydikemerli Cemil Yurt, kupasını Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’a takdim etti.

Seydikemerli Endurocu Kupasını Takdim Etti

Bugüne kadar katıldığı enduro ve motokros müsabakalarında bir çok başarıya imza atan Seydikemerli motosiklet tutkunu Cemil Yurt, son katıldığı Özel Kumluca Enduro Yarışlarında 2-A Grubunda 2’inci olarak Seydikemerliler’in göğsünü kabarttı. Seydikemer Belediyesi adına yarışmada boy gösteren Cemil Yurt, beraberinde takım arkadaşı Ersan Tellal ile birlikte Seydikemer Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Yakup Otgöz’ün şehir dışında olması sebebiyle Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan Yurt, Seydikemer ismini katıldığı her organizasyonda gururla tanıtmaya devam edeceğini belirtti.

''Desteğimiz Sürecek''
Seydikemer Enduro Team adını verdikleri 6 kişilik ekiple 2-3 Nisan’da Bodrum’da düzenlenecek Türkiye Enduro Şampiynası 1. Ayağında en iyi derecelerle döneceklerini belirten Yurt, yine 10 Nisan Esenköy (Fethiye) de düzenlenecek olan Türkiye Motokros Şampiyonasının 1. Ayağına da sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Genç sporcuları kazandıkları başarıdan dolayı tebrik eden Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, “İlçemizin tanıtımı açısından kültürel faaliyetlere olduğu gibi sportif faaliyetlere de destek olmayı sürdüreceğiz” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER MOTOR SPORLARI HABERLERİ
Çok Okunan Haberler