19-08-2016 GÜREŞ

Seyirci Kapasitesi %30 artıyor

Türkiye'nin en prestijli yağlı güreş organizasyonları arasında gösterilen Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin yapıldığı Seki Zümrüt Çayırı'ndaki ahşap tribünlerin yerine çelik tribünler yapılıyor.

Seyirci Kapasitesi %30 artıyor

21 Ağustos Pazar Günü Türkiye’nin en büyük ilk 10 yağlı güreş organizasyonu arasında gösterilen Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 25’incisi yapılacak. Güreşlerde bu yıl Kırkıpınar finalisti Recep Kara ve Mehmet Yeşil Yeşil’in yanı sıra İsmail Balaban, Orhan Okulu, Fatih Atlı, Ekrem Yavuz, Ünal Karaman Serhat Gökmen, Şaban Yılmaz başta olmak üzere 49 başpehlivan kispet giyecek.

 

ÇELİK TRÜBÜNLER

Her geçen gün daha prestijli bir organizasyon haline gelen Seydikemer Belediyesi Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde pehlivanlarla anlaşmaları tamamlayan Seydikemer Belediyesi, güreş sahasında da bazı iyileştirmelere gidiyor. Hakem kulesi ve protokol tribünü başta olmak üzere büyük bölümü ahşap olan güreş sahasındaki tribünlerin ahşap kısımları kaldırılarak yerine çelik tribün yapılıyor. 4 noktanın tribününü yenileyen ekipler, yine doğu tarafındaki tribündeki ahşap tabanları da yeniledi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜREŞ HABERLERİ
Çok Okunan Haberler