08-03-2016 BASKETBOL

TKB2L Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde bu sezon gruplarında ilk 6 takım arasına kalma başarısı gösteren takımların katıldığı TKB2L Normal Sezon Kura Çekimi gerçekleştirildi.

TKB2L Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nin 6 Mart Pazar günü oynanan maçlarla tamamlanmasının ardından, kura çekimi bugün düzenlendi.

Abdi İpekçi Spor Salonu Konferans Salonu’nda saat 14:00’da başlayan kura çekimine TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Akın ve Ali Türkmen, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, takım temsilcileri, TBF yetkilileri ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Türkmen: “Türkiye Basketbol Federasyonu olarak tüm liglerdeki takımlara verdiğimiz değer aynıdır. Burada hep beraber olmamız da bunun bir göstergesi. Tüm takımlar hakkında çok iyi şeyler duyuyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş’ün TKB2L Eleme Grubu’nun statüsünü anlatmasının ardından kura çekimine geçildi.

KBBL gruplarını ilk altı sırada bitiren toplam 18 takım kura ile 6 takımlı TKB2L Normal Sezon Grubu’na yerleşecek şekilde üç gruba ayrıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan 6 takım ile birlikte 3. sırayı alan 3 takımdan en iyi 2 takımın katılımıyla 8 takım final grubu müsabakalarında oynamaya hak kazanacak.

İki devreli lig usulüne göre oynanacak TKB2L Eleme Grupları, çekilen kuranın ardından şu şekilde oluştu:

Kura çekiminden sonra, ilk hafta birbiriyle karşılaşacak takım temsilcileri birlikte söz alarak başarı dileklerini ilettiler.

TKB2L Eleme Grubu fikstürüne ulaşmak için tıklayınız.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler