27-03-2016 ATLETİZM

Ula Göleti'nde Atletizm Coşkusu

Dünya Orman Haftası nedeni ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Ula Göleti'nde atletizm yarışı düzenlendi.

Ula Göleti'nde Atletizm Coşkusu

Dünya Orman Haftası nedeni ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliğinde Ula Göleti'nde organize edilen atletizm yarışının startını veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, atletizmin en büyük öncelikleri olduğunu söyledi. 
Bütün sporların başlangıcı ve önemli bir parçası olan atletizmin hemen her dalında önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Öçalmaz, ''Bu nedenle ekibimizle bu konuda sık sık beyin fırtınası gerçekleştiriyoruz. Seydikemer’den Bodrum’a kadar geniş bir alanda seçme ve taramalar yapıyoruz. Bu konuda hedefimizi olimpiyatlar koyduk. Biz cirit atmada Seydikemer'den şampiyon sporcular çıkartacağımıza maraton koşabilen, gülle atan, kısa mesafe koşucuları çıkartabileceğimize inanıyoruz. Bu bakımdan bu yarışları son derece önemsiyorum ve mümkün oldukça hepsine katılıyorum. Ula Gölet’te arkadaşlarımız bu iş için güzel bir parkur oluşturdular. Burası muhteşem bir yer ve Atletizm içinde çok uygun. İşte 4 mevsim spor 4 mevsim organizasyon derken tam da bunu söylemek istiyoruz ilimizin her köşesi muhteşem bir sporu barındırabilecek güzellikte ve özellikte'' dedi.

Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara ödüllerini veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, organizasyona destekleri nedeni ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ATLETİZM HABERLERİ
Çok Okunan Haberler