10-03-2016 FUTBOL

Yatağanspor ve Yeni Milasspor Karşı Karşıya Gelecek

Muğla Süper Amatör Ligi lideri Yatağanspor, 12 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da en yakın rakibi Yeni Milasspor’u konuk edecek.

Yatağanspor ve Yeni Milasspor Karşı Karşıya Gelecek

12 Mart cumartesi oynanacak Yatağanspor-Y.Milasspor maçı saat 14:00’da Yatağan Kaya Köstepen Stadı’nda oynanacak.

Yatağanspor ve Yeni Milasspor galibiyet için sahaya çıkacak.  Bir tarafta en yakın rakibine karşı puan farkını açmak isteyen Yatağanspor, diğer tarafta ise puan farkını kapatmak isteyen Yeni Milasspor maçtan galibiyetle ayrılmak için kozlarını paylaşacak. Süper Amatör Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Yatağanspor ile Y.Milasspor bu sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.

''Yatağanspor'da tek hedef galibiyet''

1 maç fazlasıyla Y.Milasspor’un 3 puan önünde bulunan Yatağanspor’da tek hedef galibiyet. Bu önemli maçın hazırlıklarına başlayan Yatağanspor’da moraller oldukça yüksek olduğu ve maça tam anlamıyla hazır oldukları belirtildi. Saha avantajlarını kullanmak istediklerini belirten Yatağanspor teknik sorumlusu Hüseyin Çolak; “Cumartesi günü bu ligin en önemli maçına çıkıyoruz. Final niteliğinde bir maç. Takımıma güveniyorum. Oyuncularım oldukça rahat ve güvenli. Bu önemli maçı güzel ve baskılı bir futbolla kazanacağımızdan eminim. Seyirci desteği çok yoğun olacak ve bu durum bize güç veriyor. Tek hedefimiz galibiyet ve bölgesel lig” şeklinde konuştu. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER FUTBOL HABERLERİ
Çok Okunan Haberler