14-09-2016 Berkay Göcekli

Beşiktaş dün gece muhteşem bir mücadele örneği gösterdi. Maçın ilk dakikalarında kontrollü ve paslı oyun anlayışını tam anlamıyla sahaya yansıtan Karakartal, Benfica’dan üstün bir oyun ortaya koydu.

 

12. dakikada savunmamızın bir anlık dikkatsizliği sonucunda araya atılan yüksek topa Marcelo’nun çaprazdan vurdurması, Tolga’nın topu sektirmesi ve Tosic’in seken topu izlemesi üzerine golü kalemizde gördük.

 

Golden sonra top çevirme oyununu sürdüren Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı.

 

İKİNCİ YARI KONTROL BİZDE

 

Beşiktaş, Talisca’nın oyuna girmesiyle orta saha hakimiyetini tam anlamıyla ele geçirdi. Gökhan İnler, Atiba ve Talisca üçlüsü orta sahaya büyük bir dinamizm kazandırdı. Oyunun son bölümlerinde baskımızı iyice arttırarak özellikle Caner’in bindirmeleriyle birlikte gole yaklaştığımız pozisyonlar oldu. Q7’nin topla ceza yayımız üzerinde fazla oynaması sonucunda kaptırdığı top kalemizde çok net bir pozisyona neden olsada neyse ki Tolga yediği golü affettirecek bir kurtarış yaparak, puan almamızda önemli bir rol oynadı. Şenol hocanın devre arası analizi ve değişiklikleri dört dörtlüktü. 

 

SONUNDA BIRAKTI!

 

Her duran topta topun başına geçen Quaresma, son dakikada kazandığımız serbest vuruşu Talisca’ya bırakarak gole büyük katkıda bulundu! Talisca, ikinci yarıda gösterdiği performans ve attığı gol ile Beşiktaş’a önemli bir puan kazandırdı.




Berkay Göcekli Diğer Yazıları
Çok Okunan Haberler